kaikkialennuskoodit.com

Zalando Alennuskoodit & Kupongit Helmikuu 2021

Tutustu Zalando tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Zalando Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

zalando.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Zalando tarjouskoodi

Tutustu Zalando tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Zalando Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Zalandolla normaali toimitus on aina ILMAINEN. Maksamme toimituskulut puolestasi: maksat siis aina ainoastaan tuotteen hinnan ilman lisäkuluja. Tilauksen käsittelyaika varastolla on tavallisesti 1–2 arkipäivää, jonka jälkeen paketin toimitus siirtyy logistiikkakumppanillemme PostNordille. Tilauksen toimitusaika on normaalitapauksessa 5-8 arkipäivää. Mikäli valitset maksullisen pikatoimitusvaihtoehdon, pakettisi toimitetaan 1-3 arkipäivässä asiakastilillesi tallennettuun osoitteeseen.
Jos haluat saada tilaamasi tuotteen tavallista nopeammin, voit valita tilauksellesi pikatoimituksen, jolloin pakettisi toimitetaan nopeutettuna lähetyksenä suoraan kotiovellesi DHL:n tai sen paikallisen yhteistyökumppanin toimesta. Tällöin saat pakettisi jo 1–3 arkipäivässä. Pikatoimituksesta Suomeen veloitetaan kiinteä 13,95 euron pikatoimitusmaksu tilausta kohden. Toistaiseksi pikatoimitus-lisäpalvelu on saatavilla vain tilauksille, jonka kaikki tuotteet ovat samalta varastoltamme. Pikatoimitus on tilattavissa suurimmalle osalle suomalaisista postinumeroalueista. Voit valita pikatoimituksen tilaustapahtuman viimeisessä vaiheessa "Vahvistus". Pikatoimitusvaihtoehto on näkyvillä ainoastaan, jos pikatoimitus on mahdollinen tilauksellesi. Pikatoimitusta ei voi valitettavasti lisätä jo tehdylle tilaukselle jälkikäteen.