kaikkialennuskoodit.com

Yves Rocher Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Katso Yves Rocher Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Yves Rocher-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

yves-rocher.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Yves Rocher tarjouskoodi

Katso Yves Rocher Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Yves Rocher-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Toimitamme verkkokaupassa tehdyn tilauksen aina ilman lähetyskuluja, kun tilauksesi on vähintään 19 euroa. Alle 19 euron tilauksen loppusummaan lisätään postitus- ja käsittelykulut 4,90 euroa. Jotta voit tilata verkkokaupastamme, tilauksesi loppusumman (alennuksien jälkeen) tulee ylittää 9,90 euroa. Tilatessasi kotiin tulleesta tarjouksesta on voimassa kyseisen kampanjan toimitusehdot. Toimitusehdot vaihtelevat kampanjoittain.
Jos et jostain syystä ole tyytyväinen johonkin tuotteeseen, voit palauttaa sen meille 14 päivän kuluessa pakettisi noutamisesta. Tuotteen on oltava palautettaessa käyttämätön. Liitä palautuksen oheen laskusi asiakaspalveluosa ja merkitse siihen, haluatko vaihtaa tuotteen vai saada tuotteesta maksamasi rahasumma takaisin. Jos valitset rahojen palautuksen, palautamme tuotteen hinnan lisäksi sinulta perityt lähetyskulut. Jos olet tilannut useamman kuin yhden tuotteen etkä kuitenkaan palauta kaikkia tuotteita, emme palauta lähetyskuluja. Tämä johtuu siitä, että lähetyskulut ovat useimmissa tapauksissa samat riippumatta tilaamiesi tuotteiden määrästä. Vaihdot ja palautukset voit tehdä maksuttomana asiakaspalautuksena jättämällä paketin noutopisteeseen.