kaikkialennuskoodit.com

Yours Clothing Alennuskoodit & Kampanjakoodit Lokakuu 2020

Tarkista aina onko tarjolla Yours Clothing Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Yours Clothing-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

yoursclothing.co.uk >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Yours Clothing-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Yours Clothing:lla sovellusohjelma?

  Tutustu Ison-Britannian rakastetuimpaan plus-koko vaatetuotemerkkiin ja osta viimeisimmät käyrämallit koossa 16-36. Lataa vain uusi sovellus ja hanki ostoksia uuden kauden välttämättömien päivien niitteistä. Sinä voit ladata Yours Clothing:n sovellusohjelma nyt AppStore-sovelluksesta tai GooglePlay-palvelusta. Mitä voit tehdä tällä uudella helppokäyttöisellä sovelluksella? 1. Tallenna tuotteet tai asut ostoksille myöhemmin 2. Katso tarinojen kokoelma 3. Ole ensimmäinen, joka kuulee myynnistä ja push-ilmoituksista 4. Löydä lähin sinun vaatekauppa 5. Tarkista äskettäin ostetut tuotteet, tilauksen tila ja arvioitu toimituspäivä 6. Helppo ja nopea kassalle

 • Onko Yours Clothing: lla palauttamispolitiikkaa?

  Palautukset ovat ilmaisia ja helppoja! Alkuperäisessä kunnossa olevat tuotteet voidaan palauttaa 28 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Varmista, että palautettavat tavarat ovat jälleenmyyntikunnossa ja että ne eivät ole merkittyjen tunnisteiden kanssa, muutoin palautusta ei voida hyväksyä. Ole hyvä ja täytä toimitetun palautuslomakkeen syy ja laita se paketin sisälle. Valitettavasti se ei tarjoa online-vaihtoa. Palauta tavarat ja tilaa tilauksesi verkossa vaihtaaksesi. Kun tilauksesi on saapunut, hyvityksen suorittaminen voi viedä jopa 21 päivää. Tähän sisältyy 14 päivää, jona Yours Clothing voi vastaanottaa palautuksesi ja käsitellä sitä, sekä korkeintaan 7 päivää palautuksen suorittamiseen pankkijärjestelmän kautta.

 • Mitä maksutapoja Yours Clothing hyväksyy?

  Yours Clothing: n verkossa on useita maksutapoja, sillä tavalla joten sinä voit valita haluamasi maksutavan. Voit maksaa jollain seuraavista voimassa olevista maksutavoista: Visa, Master Card, American Express, Maestro, Pay Pal ja Klarna. Muuten maksusivu on turvallinen, siksi sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta.

 • Myykö Yours Clothing lahjakortit?

  Yours Clothing: n lahjakortti on täydellinen lahja mihin tahansa tilanteeseen; syntymäpäivistä jonkun erityisen kohteluun. Valitse yhdestä suoraan sinulle toimitetusta lahjakortista tai lähetä yksi online-lahjakortista nopeasti ja helposti valitsemallesi henkilölle. Voit lähettää sen postitse tai sähköpostitse. Nyt sinä voit ostaa 10 dollaria, 20 dollaria, 25 dollaria, 30 dollaria, 50 dollaria, 100 dollaria ja 150 dollaria Yours Clothing-lahjakortteja. Lisäksi, voit valita suunittelu, josta pidät.

Poimi tästä mukaasi uusin Yours Clothing tarjouskoodi

Tarkista aina onko tarjolla Yours Clothing Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Yours Clothing-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.