kaikkialennuskoodit.com

YesStyle Alennuskoodit & Kampanjakoodit Helmikuu 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä YesStyle Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki YesStyle-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

yesstyle.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

YesStyle-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Tarvitseko minun kirjautua sähköposteihin osoitteessa YesStyle :ssa?

  Joo, on. Sinä voit rekisteröityä kuullaksesi alennuksista ja uusista muotitrendeistä. Kirjoita vain sähköpostiosoitteesi, niin saat pian tarjouksia postilaatikkoosi. Kaikille uusille asiakkaille tarjotaan 10% alennus ensimmäisestä tilaustasi YesStyle:n verkossa ja voit ostaa mitä tahansa haluaisi. Muuten sinä voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 • Onko YesStyle: llä suositteluohjelma?

  Joo, YesStyle: lla on. Ansaitse palkkiohyvitys antamalla ystävillesi 5%: n alennus ensimmäisestä ostoksestaan ja ylimääräinen 2%: n alennus heidän tulevista tilauksistaan. Kun ystäväsi tilaavat, annamme sinulle tallennetun summan hyviksi seuraavaa YesStyle-tilausta varten. Voit jopa lunastaa palkkiohyvityksen käteisellä, kun käytettävissäsi on yli 200 dollaria.

 • Onko YesStyle: lla palauttamispolitiikkaa?

  Kaikki palautukset on lähetettävä YesStyle -palveluun 30 päivän kuluessa RMA-julkaisupäivästä. Se pidättää oikeuden kieltäytyä palautuksista, joita ei ole saatu kohtuullisessa ajassa. 1.Käyttäjälle YesStyle palautettujen ei-toivottujen tai avaamattomien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan. Puutteelliset palautukset voidaan evätä tai jättää huomioimatta. Asiakkaiden on kannettava palautuskulut palautustapauksissa, joissa ei-toivottuja tai avaamattomia palautuksia. Se ei ole vastuussa, jos paluukuljetukset katoavat paluun kautta. 2.Toimenpiteet ei-toivotuista tai avaamattomista tavaroista maksetaan luoton muodossa. Palautukset käsitellään, kun palautetut tuotteet vastaanotetaan ja se vahvistaa niiden olevan hyväksyttävässä kunnossa.

 • Mitä maksutapoja YesStyle hyväksyy?

  Tällä hetkellä se hyväksyy merkittäviä kansainvälisiä luottokortteja, kuten Visa, MasterCard, American Express ja JCB. Sen paitsi, Voitkin maksaa jollain seuraavista voimassa olevista maksutavoista: Paypal, Apple Pay ja Google Pay. YesStyle takaa, että verkkotapahtumasi on turvattu ja luototietosi suojataan, siksi sinun ei tarvitse huolehtia maksusivujen turvallisuudesta.

Poimi tästä mukaasi uusin YesStyle tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä YesStyle Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki YesStyle-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.