XL ilona Alennuskoodit & Tarjoukset - 50% Alennus Joulukuu 2022

Löydä helposti Hyödynnä XL ilona Alennuskoodit & Alennuskoodi kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki XL ilona-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (5)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (5)
 • Ilmainen toimitus
 • Joulu

Vanhentuneet XL ilona-alennuskoodit

XL ilona-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Saako XL ilonalta ilmaista kuljetusta?

  XL ilona tarjoaa ilmaisen kuljetuksen tilauksiin, joiden arvo on yli 100 euroa. Tilauksiin, jotka ovat arvoltaan alle 100 euroa, lisätään kuljetusmaksu 6,90 euroa. Toimitus tapahtuu Postin kautta vain manner-Suomeen, ei Ahvenanmaalle tai ulkomaille. Saat itse valita toimituskohteen tilauksen yhteydessä. Tilaukset pyritään saamaan toimitukseen viimeistään tilausta seuraavana päivänä ja toimituksessa kestää keskimäärin 2-5 työpäivää.
 • Mitä maksutapoja XL ilona tarjoaa?

  XL ilona tarjoaa verkkokaupassaan maksutavoiksi kaikkia yleisiä maksutapoja. Maksu onnistuu joko Visa, MasterCard tai American Express pankki- tai luottokortilla. Maksu onnistuu myös laskulla tai etukäteismaksulla. XL ilona tekee yhteistyötä Klarnan kanssa, joten myös kaikki erilliset Klarnan tarjoamat vaihtoehdot onnistuvat. Tilaukset tulee maksaa tilaustapahtuman päätteeksi, vasta sitten tilaukset postitetaan.
 • Myykö XL ilona lahjakortteja?

  Kyllä. XL ilona myy lahjakortteja käytettäväksi verkkokaupassaan. Lahjakorttien arvo on alkaen 50 euroa. Valittavissa on myös lahjakortin arvoksi 100 euroa, 250 euroa tai 500 euroa. Lahjakortti lähetetään sähköisesti ja koodi on käytettävissä vain verkkokaupassa yhden tilauksen maksamiseen. Korttia ei voi käyttää osissa, eikä sillä voi myöskään ostaa uutta lahjakorttia. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta ostopäivästä.
 • Pitääkö minun rekisteröityä XL ilona sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Voit rekisteröidä sähköpostisi xlilona.fi kautta. Rekisteröinnin jälkeen XL ilona Alennuskoodit ja myynninedistämistoimet lähetetään postilaatikkoosi ajoissa, jotta et jää paitsi kaikista XL ilona-alennuksista. On syytä mainita, että voit myös peruuttaa XL ilona-tilauspalvelun milloin tahansa.
 • Onko XL ilona lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, useat kauppiaan XL ilona suositut tuotteet saavat alennusta jokaisesta XL ilona myyntitapahtumasta. Tietyn ajanjakson aikana asiakkaat voivat nauttia XL ilona Alennuskoodit sekä Alekoodi tavallista suuremmalla alennuksella. Ennen kuin myyntitapahtuma saapuu, asiakkaat, jotka haluavat ostaa tuotteita verkkotunnuksesta xlilona.fi, voivat kiinnittää huomiota ajankohtaisiin alennustoimintoihin, jotka tuovat myös yllätyksiä!
 • Kuinka käytän XL ilona Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Kirjaudu sisään xlilona.fi -palveluun, valitse ostettavat tuotteet ja laita ne ostoskassiin ja valitse sopiva XL ilona Alennuskoodit suorittaaksesi maksun loppuun. On huomattava, että XL ilona Alennuskoodit:lla on vastaava käyttösääntö. Voit tarkistaa sen napsauttamalla XL ilona -asiakaskeskusta ja etsimällä Oma Alennuskoodit -sivuni. Sitten voit selata XL ilona Alekoodi -sivua ja tarkistaa kunkin XL ilona Alennuskoodi -sivusi alareunassa olevan säännön.
 • Voinko yhdistää XL ilona Alennuskoodit?

  Ei. Alennuskoodit ta ei voi käyttää yhdessä kaupassa XL ilona. Jokaisella XL ilona alennuskoodilla on vastaavat käyttösäännöt. XL ilona edellyttää, että vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää yhteen tilaukseen. On kuitenkin huomattava, että XL ilona ilmaisen toimituksen eduista voi nauttia samanaikaisesti XL ilona Alekoodi kanssa.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

  €0
  Koodi

  24S Black Friday alkaa Yli 250 $/£/€ alennetut tuotteet pino 20% alennus, yli 250 $/£/€ normaalihintaiset tuotteet 25% alennuksella

  Vanhenee 15-06-23 Katso kaikki 24s kupongit
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Alennus

  Tarjous: 5% alennuskoodi Renkaista

  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  The North Face nyt The Hut Internationalista edullisesti 25% alennuksella

  Katso alennus
  Alennus
  Ilmainen Toimitus

  15% Allenus ja ilmainen toimitus

  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Ilmainen Toimitus

  Beautyko-tilauksille tarjotaan ilmainen toimitus

  Katso alennus
  Alennus
  Ilmainen Toimitus

  Suojaa yksityisyytesi netissä F-Securen FREEDOMELLA - alk. 39,90 €

  Katso alennus
  Alennus
Arvioi se!
3.5 /609 ääntä

Tietoja XL ilona

XL ilona on vaatekauppa, jonka valikoima on suunnattu plus koon naisille. Vaatteiden koot lähtevät koosta 42/44 (S), ja jatkuvat tuotteesta riippuen jopa kokoon 58 (XXL) asti. XL ilonalla on kivijalkamyymälä Oulussa sekä verkkokauppatoiminta, josta tuotteita kuljetetaan Suomen sisäisesti, pois lukien Ahvenanmaa. Vaatteita löytyy eri kokoisina sekä eri tilanteisiin, niin vapaa-ajan legginseistä aina juhlamekkoihin. Saatavilla on myös laadukkaita ja ilmavia pellava-tuotteita. Valikoimasta löytyy myös kenkiä ja saatavilla olevat tuotemerkit ovat tarkoin valittuja, niin kotimaisia, kuin ulkomaisia merkkejä, jotka valmistavat plus koon vaatteita kestävän kehityksen periaatteilla.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä XL ilona-verkkokaupassa

 • XL ilona Sosiaalinen Media Tarjous

  Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä ja XL ilona Tarjoukset? Haluat ehkä tarkistaa heidän bloginsa. XL ilona julkaisee säännöllisesti päivityksiä ja joitain tulevia tarjouksia ajoittain. Voit myös seurata XL ilona Facebookissa ja hankkia XL ilona Alennuskoodit.
 • XL ilona Nykyisen Asiakkaan Alennus

  XL ilona tarjoaa erikoistarjouksia rakkaille asiakkailleen. Jos teet ostoksia verkossa nykyisenä tai palaavana asiakkaana, sinulla on loistava tilaisuus saada 50% alennusta tilauksestasi.
 • XL ilona Loma Tarjous

  Black Friday ale kaupassa XL ilona 2022:lle on poissa mielikuvituksestasi! Koko sivuston tuotteiden hinnat ovat tämän vuoden alhaisimmat. Löydä haluamasi tuotteet nopeasti XL ilona tuoteluettelosta ja maksa vähemmän rahaa.
 • XL ilona Alennuskoodit

  Tarkista XL ilona Alennus tällä sivulla ennen tilauksen tekemistä. XL ilona Tarjoukset odottaa sinua. Voit saada lyömättömiä hintaalennuksia jopa 50% alennukseen. Muista pitää silmällä Kaikkialennuskoodit.com ajoittain, josta löydät aina XL ilona Alennuskoodit ja hyviä tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään hieman enemmän rahaa.
 • XL ilona Ilmainen Toimitus

  Tee nyt tilauksesi kauppiaalta XL ilona Alennuskoodit ja säästä suuria säästöjä XL ilona tuotteista. Unohda toimituskulut ja voit ostaa mitä tahansa Joulukuu 2022.

Suositut kaupat