Wtory Alennuskoodit - 50% Alennus Joulukuu 2022

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Wtory Alennuskoodit & Tarjoukset sekä uusi ajankohtainen Alennuskoodi. Löydä aina toimiva Alekoodi tai Kampanjakoodit meiltä.

Lisää

 • Kaikki (3)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (3)
 • Ilmainen toimitus
 • Joulu

Wtory-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Voiko Wtory n sivuilla liittyä jäseneksi?

  Kyllä. Asiakkaat voivat liittyä Wtoryn jäseneksi maksamalla 30 euron jäsenmaksun, joka takaa heille alennuksia yhdistyksen järjestämistä tapahtumista sekä haalareista. Jäsenille haalarit maksavat vain 40 euroa, 55 euron sijaan. Jäsenyyden etuihin kuuluu myös vapaa-ajan tapaturma- ja matkavakuutus sekä erilaisia neuvontapalveluita esimerkiksi CV:n kirjoittamista varten.
 • Mitä maksutapoja Wtory tarjoaa?

  Wtoryn verkkokaupassa voi tällä hetkellä maksaa vain Paypal tiliä käyttäen. Paypalia voi käyttää luottokortin kanssa, jossa tapauksessa asiakkaalta ei edellytetä PayPal tiliä itsessään. Tiedonsiirto on suojattu SSL-systeemillä ja maksunsaajana näkyy Joensuun Insinööriopiskelijat Ry.
 • Onko Wtoryn asiakkailla tuotteiden palautusoikeutta?

  Kyllä. Wtoryn asiakkaat voivat halutessaan palauttaa ostamansa tuotteet 14 vuorokauden sisällä. Palautusta edellyttää se, että tuotteet ovat avaamattomia ja alkuperäispakkauksissa. Palautuksiin tulisi myös liittää asiakasnumero, osoite sekä tilinumero rahojen palautusta varten.
 • Pitääkö minun rekisteröityä Wtory sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Käytä vain omaa sähköpostiosoitettasi rekisteröityäksesi verkkotunnuksessa wtory.fi. Rekisteröinnin jälkeen voit nauttia seuraavista eduista: uusimmat Wtory Alennuskoodit, tarjoukset, syntymäpäivälahjat jne. Napsauta rekisteröintipainiketta osoitteessa wtory.fi ja suorita rekisteröinti loppuun Wtory sivustolla noudattamalla vastaavia ohjeita.
 • Onko Wtory lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, Wtory tarjoaa asiakkailleen erilaisia alennuksia, ja säännöllisesti järjestettävät myyntitapahtumat ovat yksi niistä. Wtory tarjoaa useita yksittäisen tuotteen tarjouksia ja sivuston alennuksia jokaisessa myyntitapahtumassa. Erikoisfestivaaleilla Wtory Alennuskoodit voit nauttia erilaisista alennuksista. Jotkin Wtory ympärivuotisista tuotteista ilman alennuksia saavat myös alennusta tietyissä myyntitapahtumissa.
 • Kuinka käytän Wtory Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Wtory Alennuskoodit:n käyttötapa on seuraava: varmista, että sinulla on jo tili verkkotunnuksessa wtory.fi, jos ei, luo ensin uusi. Sitten voit siirtyä kassasivulle, kun olet valinnut haluamasi Wtory -tuotteet. Täytä soveltuva Wtory Alennuskoodit kassasivulla, niin Alennuskoodit käytetään automaattisesti maksettaessa.
 • Voinko yhdistää Wtory Alennuskoodit?

  Voit aina löytää Wtory Alennuskoodit. Se vie vain muutaman sekunnin ja saat paljon erikoista Tarjoukset eri tyypeillä. Valitettavasti Wtory ei salli Alekoodi:n pinoamista ja se maksaa vain YKSI Wtory alennuskoodin tapahtumaa kohden. Mutta jos ostat erikseen, saatat pystyä käyttämään tällä hetkellä omistamaasi Wtory Tarjoukset.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /611 ääntä

Tietoja Wtory

Wtory on yhdistys, joka toimii Joensuussa Karelia-ammattikorkeakoulun tekniikan opiston opiskelijoiden tukena ja apuna opiskeluun sekä koulun arkeen liittyvissä asioissa. Wtory on vastuussa opiskelijoiden edun takaamisesta, ilmapiiristä sekä opiskeluympäristöstä. Verkkosivuilla voi liittyä yhdistyksen jäseneksi, lukea tapahtumista, sekä löytää lisätietoa yhdistyksen hallituksesta ja sen säännöistä. Yhdistyksen sivuilta löytyy myös verkkokauppa, joka myy opiskelijahaalareita Karelia-AMK insinööriopiskelijoille. Koska haalareihin on perinteenä liittää opiskeluvuosien aikana esineitä, tarroja, merkkejä ja pinssejä monen muun lisäksi, verkkosivuilta voi tilata ja ostaa erilaisia haalareihin liitettäviä merkkejä. Tämän lisäksi yhdistykseltä voi myös tilata oman opinnäytetyön kansituksen.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Wtory-verkkokaupassa

 • Wtory Sosiaalinen Media Tarjous

  Lue Wtory Alekoodi uutisista, viimeisimmistä päivityksistä, tulevista tarjouksista ja kampanjoista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Facebook, Twitter tai Youtube. Se on loistava tapa alennettuun hintaan seurata sosiaalista mediaa.
 • Wtory Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Wtory on innoissaan voidessaan esittää lyömättömiä tarjouksia olemassa oleville asiakkaille osoittaakseen arvostusta olemassa oleville asiakkailleen ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi. Alennuskampanja päättyy pian, joten toimi heti.
 • Wtory Loma Tarjous

  Sinua odottaa suuri säästömahdollisuus Wtory ostoskauden alennuksen vuoksi. Se on rajoitetun ajan tarjous valtavalle valikoimalle alennettuja tuotteita. Osta tuotteesi Joulukuu ja saat jopa 50% alennuksen.
 • Wtory Alennuskoodit

  Älä huolehdi tilauksesi Wtory korkeista hinnasta. Nyt saat tuotteesi halvimmalla hinnalla, kun käytät seuraavaa vahvistettua Wtory Alennuskoodit. Käsin valitut tarjouskoodit voivat auttaa sinua saavuttamaan valtavia hyviä budjettisäästöjä.
 • Wtory Ilmainen Toimitus

  Wtory takaa tilauksellesi ilmaisen toimituspalvelun, mikä saa asiakkaat säästämään tarpeeksi rahaa. Nouda tarvitsemasi tuotteet uudella Wtory Tarjoukset.

Suositut kaupat