kaikkialennuskoodit.com

Wolt Alennuskoodit & Kampanjakoodit Saattaa 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Wolt Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Wolt-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

wolt.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Wolt tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Wolt Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Wolt-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Suurin osa kuljetuksistamme maksaa 3,90 €! Tähän voi tulla lisäksi alle 10 € ostoksiin pienen toimituksen lisä, joka nostaa summan kymmeneen euroon. Yli 1,5km kuljetukset maksavat euron lisää per alkava 500 metriä. Jos kuljetusmatka on siis 2 km, kuljetuksen hinnaksi tulee 4,90 € ja niin edelleen.

Kaikki matkat mitataan ravintolasta toimitusosoitteeseen suoraa linnuntietä. Voit jatkossakin tarkastaa kuljetuksen kokonaissumman ja yksityiskohdat ennen tilauksen hyväksymistä.

Jos sinulla on allergia, joka voi vaikuttaa haitallisesti terveyteesi, olethan yhteydessä ravintolaan ennen tilauksen tekemistä. Numeron löydät ravintolan tiedoista. Näin varmistat, että ravintola on tietoinen allergiasta ja valmistaa annokset toiveesi mukaan. Saat myös tiedon, jos annosta ei voida valmistaa toiveiden mukaan ja lisätietoa vaihtoehdoista. Wolt on alusta, joka listaa ravintoloilta saadut kuvaukset annoksen sisällöstä. Kaikkia ainesosia ei kuitenkaan ole aina mainittu. Ravintola osaa vastata parhaiten kysymyksiin annoksen tarkasta sisällöstä ja valmistustavasta.