kaikkialennuskoodit.com

Wiggle Alennuskoodit & Kupongit Lokakuu 2020

Tutustu Wiggle tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Wiggle Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

wiggle.co.uk >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Wiggle-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Wiggle: llä opiskelija-alennusta?

  Oletko opiskelija? Jos olet, hyvä uutinen odottaa sinua. Haluaisitko saada yksinoikeudella Wiggle: n opiskelija alennuskoodi Student Beans -sovelluksella? Ja sitten sinun tarvitse rekisteröidä Student Beans ja tarkistetaan opiskelijan tila. Sillä tavalla sinä voit saada opiskelija-alennuksen. Voit käyttää Student Beans-alennuskoodiasi kassalla ja nauttia 5%: n alennuksesta seuraavasta yli 99 dollarin ostostasi.

 • Onko Wiggle: lla palauttamispolitiikkaa?

  Joo, on. Jos muutat mieltäsi ostoksestasi, sinulla on täydet 365 päivää palauttaa se hyvitykseen! Kaikkien tavaroiden on oltava käyttämättömiä, myyntikelpoisessa tilassa ja alkuperäispakkauksessaan, kaikki etiketit kiinnitettyinä. Ei-toivotut palautukset Ison-Britannian ulkopuolella aiheuttavat pienen postitusmaksun. Kustannukset ja palautusmenetelmät näkyvät luodessasi palautustilausta. Wiggle: n 365 päivän palautuskäytännössä on joitain poikkeuksia, jotka ovat jäljempänä yksityiskohtaisesti: Ravintotuotteet tai tuotteet, joiden viimeinen käyttöpäivä on pakattu, on palautettava 28 päivän kuluessa. Mitään räätälöityjä esineitä, kuten pyöränrakennuksia, ei voida palauttaa. GPS-järjestelmät, kuten urheilukellot tai pyöräilytietokoneet, voidaan palauttaa vain rekisteröimättä. Hygieenisistä syistä kaikki intiimit vaatteet, kuten alusvaatteet ja uimapuvut, voidaan palauttaa vain, jos esineet ovat virrattomia.

 • Mitä maksutapoja Wiggle hyväksyy?

  Voit maksaa tilauksesi millä tahansa alla luetelluista korttityypeistä: American Express, JCB, MasterCard, Visa ja Visa Electron. Lisäksi voit käyttää lahjakortteja ja PayPal Wiggle : n verkossa. Turvallisuussyistä sinua voidaan pyytää tarkistamaan tapahtuma 3DSecure-todennuksella. Tämä on teollisuusstandardien ja PSD2-asetuksen mukainen. 3DSecure on todennusprosessi, joka tarjoaa ylimääräisen suojauskerroksen suojaamaan sinua online-ostoksillasi.

 • Myykö Wiggle lahjakortit?

  Etkö ole varma mitä lahja antaa ystävällesi tai rakkaallesi? Anna valittu lahja. Valitset summan, lisäät henkilökohtaisen viestin ja lähetät sen heti postilaatikkoosi, valmiina silloin, kun haluat yllättää ne. Tuhansien korkealaatuisten tuotteiden ja satojen tunnettujen tuotemerkkien ansiosta pyöräilijä, juoksija, triathlete tai kuntosalin ystävä elämässäsi hoitaa itseään mitä he todella haluavat. Voit ostaa Wiggle-lahjakortteja verkosta, jonka arvo on enintään 324.24 dollaria (vähimmäiskulutuksen ollessa 6.49 dollaria).

Poimi tästä mukaasi uusin Wiggle tarjouskoodi

Tutustu Wiggle tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Wiggle Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.