Watski Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 70% Alennus Joulukuu 2022

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Watski Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Watski-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Lisää

 • Kaikki (48)
 • Alennuskoodit (19)
 • Alennukset (29)
 • Ilmainen toimitus (17)
 • Joulu

Vanhentuneet Watski-alennuskoodit

Watski-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Tarjoaako Watski asiakkaille lahjakorttien ostomahdollisuutta?

  Kyllä. Watskin verkkokaupassa on mahdollista ostaa lahjakortteja pdf- muodossa suoraan sähköpostiin. Asiakas voi joko valita verkkosivuilla olevista kortin malleista, tai suunnitella oman henkilökohtaisen lahjakortin. Lahjakortit ovat voimassa jopa 2 vuotta ja niiden minimiarvo on 20 euroa. Arvoa voi niihin ladata 200 euroon asti painikkeella, tai itse kirjoittaa haluamansa summan.
 • Mitkä ovat Watskin ilmaisen toimituksen ja palautuksen ehdot?

  Watski tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksiin. Asiakkailla on myös 30 päivän palautusoikeus, mikäli tuotteet eivät miellyttäneet häntä. Oikeus koskee kaikkia tuotteita paitsi poistomyynnistä ostettuja, joilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteet tulee olla vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessa.
 • Mitä maksutapoja Watski tarjoaa?

  Watski on monia eri maksutapoja verkkokaupassa. Kaupalla on yhteistyösopimus Klarnan kanssa, joten maksuvaihtoehdot ovat joustavia ja turvallisia. Asiakas voi suorittaa maksun suoramaksuna, maksun laskua vastaan, tai erissä. Verkkopankkimaksut ja MobilePay ovat myös mahdollisia.
 • Tarjoaako Watski asiakkaille kanta-asiakasetuja?

  Kyllä. Liittymällä Watskin kanta-asiakkaaksi, asiakkaan on mahdollista saada erilaisia etuja ja tarjouksia. Watski käyttää omaa pistejärjestelmää, jossa jokaisesta verkkokaupassa käytetystä eurosta saa pisteen. Pisteiden määrä määrittää millä tasolla asiakas on: tasoja on 4 ja jokaisela tasolla on omat asiakasedut sekä tarjoukset. Ensimmäisellä tasolla asiakas saa VIP-sisäänpääsyn Blue weekend ja Black Friday- kampanjoihin. Toisella tasolla tämän lisäksi saa 10 prosentin lisäalennusta poistotuotteista. Kolmannella tasolla etuihin lisätään 25 prosentin alennus palveluista sekä 60 päivän palautusoikeus. Neljännellä tasolla etuihin tulee myös rahtivapaa toimitus noutopisteeseen.
 • Pitääkö minun rekisteröityä Watski sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Liity Watski:n jäseneksi, niin voit nauttia monista eduista. Watski rekisteröintiprosessi on hyvin yksinkertainen, seuraa vain kehotteita syöttääksesi tiedot watski.fi kotisivulla. Jos et ole tyytyväinen, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, mutta et varmasti menetä tätä tapaa hankkia uusimmat Watski Alennuskoodit.
 • Onko Watski lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, monet Watski -tuotteet saavat alennusta säännöllisesti järjestettävistä myyntitapahtumista ympäri vuoden. Näissä myynninedistämistoimissa Watski tarjoaa myös suuren määrän asiakkaita Alennuskoodit. Asiakkaat voivat seurata kaikkialennuskoodit.com sivustoa saadaksesi lisätietoja, voit myös seurata Watski:n sosiaalista alustaa Kampanjakoodit saadakseen tietoa Watski:n myyntitapahtumista.
 • Kuinka käytän Watski Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Watski Alennuskoodit voi tarjota sinulle ylimääräisen alennuksen ostoksistasi. Tarkista lunastusohjeet täältä: kopioi ensin Watski Tarjouskoodit ja aloita ostosten tekeminen verkkosivustolla tavalliseen tapaan. Kun olet tehnyt ostokset ja siirtynyt kassasivulle, etsi tarjouskoodilaatikko ja liitä aiemmin kopioimasi Watski Alennuskoodit. Muista varmistaa ennen lopullista kassalle, onko tilauksesi Watski kokonaishintaa muutettu.
 • Voinko yhdistää Watski Alennuskoodit?

  Ei. Watski ei tue eri Watski Alennuskoodit:n käyttöä samassa järjestyksessä samaan aikaan. Jos haluat alentaa tilauksesi kustannuksia, voit valita vain yhden alennusmenetelmistä. Yksittäinen tilaus voi saada vain yhden alennustavan, mutta usko, että riippumatta siitä, mikä Watski Tarjouskoodit, voit saada alennuksen säästääksesi enemmän rahaa ostoksestasi.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /606 ääntä

Tietoja Watski

Watski on pohjoismaiden jo vuonna 1916 alkunsa saanut johtava venetarvikkeiden verkkokauppa, joka toimittaa niin Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan kuin Suomeenkin. Yrityksen pääkonttori ja varasto sijaitsevat Ruotsin Malmössä. Watski tarjoaa asiakkailleen suuren valikoiman veneilyyn liittyviä tuotteita, kuten pelastusliivejä, purjehdusköysiä, navigointiin liittyviä tuotteita kuten perämoottoreita. Verkkokauppa tarjoaa myös erilaisia veneen huoltoon liittyviä tuotteita kuten virtakaapeleita, maaleja ja linnunpelättimiä. Verkkokaupan monipuoliseen valikoimaan kuuluu kymmeniä luotettavia tuotemerkkejä, sekä edullisia perusvalikoiman tuotteita. Kaikki tuotteet ovat valittu verkkokaupaan pohjoismaiden sääolosuhteita ajatellen.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Watski-verkkokaupassa

 • Watski Sosiaalinen Media Tarjous

  Sosiaalisen median sivut, kuten Facebook, Instagram ja Twitter, ovat Watski asiakkaiden käytettävissä, jotta voit seurata kauppaa saadaksesi jännittäviä tarjouksia, Watski Kampanjakoodit ja uusia tulokkaita. Älä koskaan missaa tätä mahdollisuutta saada suuri alennus.
 • Watski Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Watski pyrkii tarjoamaan rakkaille asiakkailleen vertaansa vailla olevia tuotteita ja ensiluokkaista palvelua kohtuulliseen hintaan. Jos teet ostoksia aina kaupassa Watski olemassa olevana asiakkaana, sinulla on oikeus saada tilauksestasi jopa 70%.
 • Watski Loma Tarjous

  Watski tarjoaa aina uskomattomia alennuskoodeja erikoispyhiin, kuten Black Friday, Cyber Monday ja Christmas Day. Se on aivan loistava tapa saada valtavia etuja näinä erityisinä päivinä.
 • Watski Alennuskoodit

  Käytä Watski Alennuskoodit ilmaiseksi, niin maksat vähemmän tuotteistasi. Muista vierailla aika ajoin sivustolla Kaikkialennuskoodit.com, josta voit luultavasti löytää lisää tarjouskoodeja ja mahtavia alennuksia jopa 70% asti.
 • Watski Ilmainen Toimitus

  Älä koskaan murehdi kalliista toimituskuluista Watski, sillä jokainen tilaus voidaan toimittaa kotiovellesi ilmaiseksi, kunhan kulutat tietyn hinnan. Lisäksi Watski tarjoaa sinulle palautuspalvelun.

Suositut kaupat