Vimma Alennuskoodit & Tarjoukset - 60% Alennus Joulukuu 2022

Hyödynnä Vimma Alennuskoodit & Alennukset ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Vimma-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (5)
 • Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (4)
 • Ilmainen toimitus
 • Joulu

Vanhentuneet Vimma-alennuskoodit

Vimma-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä on Vimma toimitus- ja palautuspolitiikka?

  Vimma tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen niissä tapauksissa, missä asiakkaan ostoskorin arvo ylittää 200 euroa ja tilaus toimitetaan Suomeen. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus siinä tapauksessa, että tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen. Mikäli kyseessä on palautus, veloitetaan asiakkaalta 10 euron palautusmaksu. Tuotteen vaihto toiseen on ilmaista.
 • Antaako Vimma alennusta uusille asiakkaille?

  Vimma antaa uusille asiakkaille -10 % alennukseen oikeuttavan etukupongin, mutta vain siinä tapauksessa, että asiakas tilaa samalla itselleen Vimma uutiskirjeen. On kuitenkin otettava huomioon, että tämä alennus ei kuitenkaan ole voimassa jo valmiiksi alennettujen tuotteiden kohdalla. Alennusta ei voi myöskään käyttää silloin, jos ostosten maksamiseen käytetään lahjakorttia.
 • Millä tavoin voin maksaa ostokseni Vimma verkkokaupassa?

  Vimma antaa asiakkaan valita muutamasta eri maksuvaihtoehdosta. Ostokset voi maksaa useammalla eri pankki- ja luottokortilla, jonka lisäksi myös maksu suomalaisten pankkien verkkopankkimaksun kautta on tarjolla oleva vaihtoehto. Tämän lisäksi asiakas voi käyttää myös Klarnan tarjoamia vaihtoehtoja, joihin kuuluu esimerkiksi lasku sekä mahdollisuus maksaa ostokset myös erissä.
 • Tarjoaako Vimma alennuksia kaikille asiakkaille?

  Ehdottomasti ja Vimma verkkokaupassa on aivan oma Last Chance -osastonsa näille erikoistarjouksessa oleville tuotteille. Nimensä mukaisesti kyseessä on viimeinen mahdollisuus ostaa kyseisiä vaatteita, sillä tähän outlet-alennusmyyntiin päätyvät ne tuotteet, jotka ovat poistumassa kaupan valikoimista. Jotta varastoon saadaan tilaa, myydään kyseiset tuotteet välillä suorastaan henkeäsalpaavilla alennuksilla. Huikealla alella voi löytää esimerkiksi paitoja ja mekkoja.
 • Pitääkö minun rekisteröityä Vimma sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Liity Vimma:n jäseneksi, niin voit nauttia monista eduista. Vimma rekisteröintiprosessi on hyvin yksinkertainen, seuraa vain kehotteita syöttääksesi tiedot vimmacompany.com kotisivulla. Jos et ole tyytyväinen, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, mutta et varmasti menetä tätä tapaa hankkia uusimmat Vimma Alennuskoodit.
 • Onko Vimma lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, monet Vimma -tuotteet saavat alennusta säännöllisesti järjestettävistä myyntitapahtumista ympäri vuoden. Näissä myynninedistämistoimissa Vimma tarjoaa myös suuren määrän asiakkaita Alennuskoodit. Asiakkaat voivat seurata kaikkialennuskoodit.com sivustoa saadaksesi lisätietoja, voit myös seurata Vimma:n sosiaalista alustaa Tarjoukset saadakseen tietoa Vimma:n myyntitapahtumista.
 • Kuinka käytän Vimma Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Vimma Alennuskoodit voi tarjota sinulle ylimääräisen alennuksen ostoksistasi. Tarkista lunastusohjeet täältä: kopioi ensin Vimma Alennuskoodi ja aloita ostosten tekeminen verkkosivustolla tavalliseen tapaan. Kun olet tehnyt ostokset ja siirtynyt kassasivulle, etsi tarjouskoodilaatikko ja liitä aiemmin kopioimasi Vimma Alennuskoodit. Muista varmistaa ennen lopullista kassalle, onko tilauksesi Vimma kokonaishintaa muutettu.
 • Voinko yhdistää Vimma Alennuskoodit?

  Ei. Vimma ei tue eri Vimma Alennuskoodit:n käyttöä samassa järjestyksessä samaan aikaan. Jos haluat alentaa tilauksesi kustannuksia, voit valita vain yhden alennusmenetelmistä. Yksittäinen tilaus voi saada vain yhden alennustavan, mutta usko, että riippumatta siitä, mikä Vimma Alennuskoodi, voit saada alennuksen säästääksesi enemmän rahaa ostoksestasi.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /609 ääntä

Tietoja Vimma

Vimma on vastuullista muotia tuottava verkkokauppa, joka pyrkii tuottamaan vaatteita suomalaisille lähituotantona. Mikäli vaatteita ei valmisteta Suomessa, ne valmistetaan Baltiassa. Myös käytettävät materiaalit ovat pääosin Suomen ja Baltian alueelta tulevia luonnonmateriaaleja. Erilaisten luonnonmateriaalien lisäksi Vimma pyrkii vähentämään ympäristön kuormitusta käyttämällä muun muassa erilaisia kierrätysmateriaaleja, joista luodaan sitten ainutlaatuisia, usein rajattuja mallistoja. Vimma pyrkii koko tuotannossaan eettisyyteen ja ympäristöystävällisyyteen, eikä sen valikoimista löydy lainkaan pikamuotia, vaan yrityksen tavoitteena on alusta alkaen luoda muotia, joka kestää jatkokäyttöä.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Vimma-verkkokaupassa

 • Vimma Sosiaalinen Media Tarjous

  Haluatko saada säännöllisiä päivityksiä ja Vimma Tarjoukset? Haluat ehkä tarkistaa heidän bloginsa. Vimma julkaisee säännöllisesti päivityksiä ja joitain tulevia tarjouksia ajoittain. Voit myös seurata Vimma Facebookissa ja hankkia Vimma Alennuskoodit.
 • Vimma Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Vimma tarjoaa erikoistarjouksia rakkaille asiakkailleen. Jos teet ostoksia verkossa nykyisenä tai palaavana asiakkaana, sinulla on loistava tilaisuus saada 60% alennusta tilauksestasi.
 • Vimma Loma Tarjous

  Black Friday ale kaupassa Vimma 2022:lle on poissa mielikuvituksestasi! Koko sivuston tuotteiden hinnat ovat tämän vuoden alhaisimmat. Löydä haluamasi tuotteet nopeasti Vimma tuoteluettelosta ja maksa vähemmän rahaa.
 • Vimma Alennuskoodit

  Tarkista Vimma Alennus tällä sivulla ennen tilauksen tekemistä. Vimma Tarjoukset odottaa sinua. Voit saada lyömättömiä hintaalennuksia jopa 60% alennukseen. Muista pitää silmällä Kaikkialennuskoodit.com ajoittain, josta löydät aina Vimma Alennuskoodit ja hyviä tarjouksia, jotka auttavat sinua säästämään hieman enemmän rahaa.
 • Vimma Ilmainen Toimitus

  Älä koskaan murehdi kalliista toimituskuluista Vimma, sillä jokainen tilaus voidaan toimittaa kotiovellesi ilmaiseksi, kunhan kulutat tietyn hinnan. Lisäksi Vimma tarjoaa sinulle palautuspalvelun.

Suositut kaupat