kaikkialennuskoodit.com

Veromoda Alennuskoodit Heinäkuu 2021

Hyödynnä Veromoda Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Veromoda-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

veromoda.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Veromoda tarjouskoodi

Hyödynnä Veromoda Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Veromoda-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Liity nyt VERO MODA Clubin jäseneksi, niin saat erikoistarjouksia, voit osallistua kilpailuihin ja pysyt ajan tasalla uusimmista trendeistä.
Ellei sinua ole muuten informoitu, toimitusaika tilauksen tekemisestä on: 5-7 työpäivää normaalilla toimituksella. Pikatoimitus kestää 1-2 työpäivää.
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa syntynyt sopimus ilman eri syytä. Harkinta-aika on 30 päivää. Harkinta-aika lasketaan siitä päivästä, jolloin olette vastaanottanut tavaran. Jos tavaran viimeinen palautuspäivä on yleinen vapaapäivä, lauantai, sunnuntai tai joulukuun 24. tai 31. päivä, määräaika päättyy sitä seuraavana arkipäivänä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät ennen määräajan päättymistä viestin, jossa ilmoitat haluavasi käyttää peruutusoikeuttasi. Tuote on palautettava BESTSELLERille ilman aiheetonta viivytystä ja viimeistään 14 päivän kuluttua siitä päivästä, jolloin olet ilmoittanut meille haluavasi peruuttaa sopimuksen. Sopimus katsotaan peruutetuksi määräajassa, jos olet 14 päivän määräajan kuluessa luovuttanut tuotteen postille tai muulle palvelulle, joka vastaa tuotteen toimittamisesta BESTSELLERille. Jos haluat sinulle jäävän todistuksen siitä, että olet peruuttanut sopimuksen määräajassa, voit esimerkiksi säilyttää kuitin, joka osoittaa sinut luovuttaneen tuotteen postin tms. toimitettavaksi. Palautus on ilmainen, jos palautuksessa käytetään palautuslipukettamme. Jos kuitenkin käytät muuta palautustapaa, tuotteen palautukseen liittyvät kulut (posti/rahti) jäävät sinun maksettavaksesi.