kaikkialennuskoodit.com

Uintikauppa Alennuskoodit & Kupongit Marraskuu 2020

Tutustu Uintikauppa tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Uintikauppa Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

uintikauppa.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Uintikauppa tarjouskoodi

Tutustu Uintikauppa tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Uintikauppa Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Rekisteröi tili uintikauppa ad-core.ru ja kirjaudu tilillesi. Voit aloittaa ansaitseminen valikko osiosta: mainosten tarkasteleminen ja tehtävien suorittaminen.
Klikkaa mitä tahansa mainosta ja odota, kunnes lataus ajastin päättyy. Kun olet vahvistanut CAPTCHAn sovittamalla hahmot, rahaa hyvitetään saldosi! Kun tilisi saldo saavuttaa minimi kynnyksen, voit tilata maksun. Katsomassa YouTube-videoita-Valitse käytettävissä oleva video, napsauta katsella, sitten sinun täytyy klikata videota ja katsella sitä vähintään 15 sekuntia. aktiivisessa ikkunassa, jonka jälkeen sinut hyvitetään raha sumalla.
Tehtävien täyttäminen-Valitse mikä tahansa käytettävissä oleva tehtävä, napsauta Näytä ja Tutustu sitten kaikkiin mainostajan määrittämiin täyttämis ehtoihin, ja jos kaikki sopii sinulle, jatka suoritusta! Affiliate-ohjelma-järjestelmä tarjoaa viittaus järjestelmän.
Jokaisella käyttäjällä on uintikauppa-alueella kaksi tiliä. Pääsaldo-ansaitun rahaston ja mainos taseen jaksotus-ja vetäytymis tili, josta kaikki ostot tehdään järjestelmässä.
Maksut päätilin suoritetaan sähköisen maksu järjestelmän Payeer, Yandex rahaa, WebMoney, varat peruutetaan automaattisesti, WebMoney manuaalisesti 3 päivän kuluessa.
Mainos tili voidaan täydentää käyttämällä maksu järjestelmää Payeer, Megakassa, Yandex Money, WebMoney jne projektissa ad-core.ru. Mainos tilin täydennys suoritetaan automaattisesti.
Varoja ei siirretä mainos tililtä päätilille-valuutan vaihto on käytettävissä vain pääsaldosta mainontaan! Kutsu mahdollisimman monta osallistujaa linkin kautta ja aloita kiinnostuksen saaminen heidän ansiollaan! Saat 15% kutsuttujen lähetteiden.