kaikkialennuskoodit.com

Uber Alennuskoodit & Kupongit Tammikuu 2021

Katso Uber Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Uber-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

uber.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Uber tarjouskoodi

Katso Uber Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Uber-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Uber-tilin luominen edellyttää kelvollista Sähkö posti osoitetta ja puhelin numeroa. Sinun on myös luotava sala sana ja hyväksyttävä käyttö ehdot ja tieto suoja lauseke.
Täytä etu-ja suku nimesi, Puhelin numerosi ja ensisijainen kielesi. Kun olet suorittanut tämän kirjautumisprosessin osan, lähetämme teksti viestin, jossa tarkistetaan Puhelin numerosi. Kirjoita seuraavaksi maksu tietosi. Luotto kortti-tai debit-kortin numeron lisääminen mahdollistaa matka lippujen automaattisen veloituksen jokaisen ajon jälkeen. Huomaathan, että emme voi hyväksyä prepaid-kortteja. Kun olet saanut nämä tiedot, lähetämme Sähkö posti viestin tilisi rekisteröinnin vahvistamiseksi. Kun olet vahvistanut, voit käyttää sovellusta pyytämään kyytiä.
Voit pyytää kyytiä lisäämällä ja valitsemalla haluamasi maksu tavan. Maasta ja kaupungista riippuen voit lisätä maksu tapoja, kuten luotto kortteja, käteistä tai PayPal-tiliä. Kun kyyti päättyy, valitsemasi maksu tapa veloitetaan. Tarkista ajon aikana sovelluksesi avulla, että valitsemasi maksu tapa on valittuna. Pyyhkäise sovelluksen alareunasta ylöspäin ja napauta haluamaasi maksu tapaa ennen matkan päättymistä. Voit nyt käyttää käteistä maksu tapana sovelluksessasi. Kun matkasi maksu tavaksi valitaan käteinen, kuljettajan sovellus vahvistaa kokonaishinnan matkan päättyessä. Maksa kuljettajalle tämä summa. Kun olet maksanut käteisellä, lähetämme sinulle sähköpostitse kuitin. Kun pyydät käteis matkaa, et voi vaihtaa toiseen maksu tapaan. Suosittelemme, että tarkistat eri ajoneuvo vaihtoehtojen hinta-arvion ennen kyyti pyyntöä, jotta voit varmistaa, että sinulla on riittävästi rahaa matkan maksamiseen.