kaikkialennuskoodit.com

Triads Alennuskoodit & Kampanjakoodit Saattaa 2021

Tarkista aina onko tarjolla Triads Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Triads-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

triads.co.uk >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Triads-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Triads: llä opiskelija-alennusta?

  Joo, sillä on. Haluatko saada 15%: n opiskelija alennus, jonka voit käyttää Triads : n tuotteille? Ja sitten mitä sinun tarvitse tehtä on helppo. Rekisteröi Student Beans, varmistetaan opiskelija tilasi ja sitten sinä voit saada opiskelija alennusta ostaa mitä haluaisit ja rakastat. Voit käyttää opiskelija alennuskoodia kassalla saadaksesi 15% alennuksen tilauksestasi.

 • Mitä maksutapoja Triads hyväksyy?

  Isossa-Britanniassa verkossa ostetut tavarat voidaan palauttaa osoitteeseen Triads: lle, mutta sen on palautettava nämä palautukset 14 päivän kuluessa tilauksen päivämäärästä. Tavarat on suljettava asianmukaisesti alkuperäispakkauksissa. Jalkineiden palauttamisen yhteydessä laatikko on myös palautettava ehjänä ja vastaanotettuna. Tämä on käärittävä ylimääräiseen ulkokerrokseen. Jos tätä ei tehdä, veloitetaan 12 puntaa. Kaikkien palautettujen tuotteiden on oltava käyttämättömiä, ja kaikki alkuperäiset etiketit on silti kiinnitettävä mahdollisten lähettämiensä tuotemerkkikohtaisten pakkausten kanssa. Tämä koskee myös kenkiä ja varanauhoja tai pölypusseja. Kaikki tuotteen mukana toimitetut tuotteet on palautettava meille käyttämättömiksi. Tämän rikkominen johtaa siihen, että paluusi hylätään ja lähetetään takaisin sinulle. Hyödyntääksesi etämyyntiä koskevia 14 päivän poistumisaikaa ota yhteyttä Triads -palveluun ennen tavaroiden lähettämistä ilmoittamalla, että haluat palauttaa ne tämän järjestelmän mukaisesti. Tällä hetkellä se käsittelee vaihdon vain täyden hinnan tavaroille.

 • Mitä maksutapoja Triads hyväksyy?

  Sinä voit maksaa jollain seuraavista voimassa olevista maksutavasta: Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Amazon Pay ja Klarna. Verkossa Triads hyväksyy monta maksutapaa, siksi sinä voit valita haluamasi tapa. Maksusivu on turvallinen ja sinun ei tarvitse huolehtia sen turvallisuudesta. Ja voit syöttää korttitietosi turvallisesti maksaaksesi tilauksesi.

 • Onko Triads: lla politiikka, joka takaa parhaat hinnat?

  Jos löydät paremman hinnan, Triads vastaa sitä - edellyttäen: - Se on sama tuote ja tarjous (mukaan lukien toimituskulut) - Tuote on varastossa ja saatavilla välittömään toimitukseen - Triads pystyy tarkistamaan tarjouksen Kun hinta on varmennettu joko kirjallisilla todisteilla (esim. Ilmoitus, tarjous, päivätty silkkipaino jne.) Tai suullisesti kilpailijoiltamme, se lähettää sinulle sähköpostitse alennuskoodin, jota käytetään tilauksen tekemisessä. Sen tarkoituksena on vastata sähköpostiisi 24 tunnin sisällä (ma-pe). Alennuskoodi on rajoitettu yhteen tuotteeseen asiakasa kohti, ja se on käytettävä 1 työpäivän kuluessa sähköpostin lähettämispäivästä. Se ei vastaa: Varastokerhot tai mikä tahansa jäsenyyttä vaativa vähittäiskauppaklubi. Erityistarjoukset tai alennus useille ostoille. Hinnat huutokauppasivustoilta tai kaupoista, jotka käyvät kauppaa Ison-Britannian ulkopuolella.

Poimi tästä mukaasi uusin Triads tarjouskoodi

Tarkista aina onko tarjolla Triads Alennuskoodit & Alennukset. Jos on, varmista että se toimii haluamaasi tuoteryhmään. Täältä löydät melkein kaikki Triads-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.