Travelstart Alennuskoodit - 30% Alennus Lokakuu 2023

Hyödynnä Travelstart Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Travelstart-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Lisää

 • Kaikki (2)
 • Alennuskoodit (1)
 • Alennukset (1)
 • Ilmainen toimitus

Kokeile kaikkia Travelstart-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Coupert löytää ja käyttää automaattisesti kaikki saatavilla olevat koodit, kaikki ilmaiseksi.

Vahvistettu
Katso alennuskoodi
  Koodi

  Uudet jäsenet saavat alennuksen ensimmäisestä tilauksesta tällä kupongilla

  Vanhenee 18-10-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  30%
  Alennus

  Travelstart: ilmainen toimitus + 30% alennus

  Vanhenee 06-10-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Travelstart-alennuskoodit

  Alennus

  Vertaa yhdellä haulla yli 650 lentoyhtiön hinnat

  Vanhenee 01-06-22
  Katso alennus
  Alennus

Travelstart-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mitä maksuvaihtoehtoja Travelstart tarjoaa?

  Travelstart tarjoaa asiakkailleen tavan maksaa turvallisesti käyttäen kaikkia yleisimpiä pankki- sekä luottokortteja. Pankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi asiakkaille on tarjolla lasku- ja erämaksuvaihtoehdot, joiden avulla he voivat suorittaa maksun laskulla tai jakaa sen eriin. Lasku- ja erämaksuvaihtoehdoista vastaa Klarna ja molemmat toimivat Klarnan yleisillä tili- ja laskuehdoilla.
 • Tarjoaako Travelstart palautusoikeuden?

  Travelstart tarjoaa maksunpalautuksen, jos asiakas ei mistä tahansa syystä pysty matkustamaan. Jos asiakas peruu lentonsa niin he saavat vuoden ajan voimassa olevan arvokoodin, jonka arvo on yhteensä 90% perutun lennon lipun hinnasta, minkä voi käyttää varatessa uuden matkan Travelstartn sivustolta. Asiakas voi perua lentonsa viimeistään 4 tuntia ennen sen lähtöä.
 • Tarjoaako Travelstart vakuutuksia?

  Travelstart tarjoaa asiakkailleen kahta eri vakuutusta. Toinen vakuutuksista on hoitokuluvakuutus joka on tarkoitettu niille, jotka tahtovat turvaa matkan aikaisen sairauden tai onnettomuuden tapahtumisen varalta. Toinen vakuutuksista on matkatavaravakuutus ja se maksaa 14 euroa henkilöltä. Matkatavaravakuutus korvaa kadotettuja tai varastettuja matkatavaroita korkeintaan 700 euron edestä.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Travelstart-verkkokaupassa

 • Travelstart Sosiaalinen Media Tarjous

  Lue Travelstart Kupongit uutisista, viimeisimmistä päivityksistä, tulevista tarjouksista ja kampanjoista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Facebook, Twitter tai Youtube. Se on loistava tapa alennettuun hintaan seurata sosiaalista mediaa.

 • Travelstart Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Travelstart on innoissaan voidessaan esittää lyömättömiä tarjouksia olemassa oleville asiakkaille osoittaakseen arvostusta olemassa oleville asiakkailleen ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi. Alennuskampanja päättyy pian, joten toimi heti.

 • Travelstart Loma Tarjous

  Sinua odottaa suuri säästömahdollisuus Travelstart ostoskauden alennuksen vuoksi. Se on rajoitetun ajan tarjous valtavalle valikoimalle alennettuja tuotteita. Osta tuotteesi Lokakuu ja saat jopa 30% alennuksen.

 • Travelstart Ilmainen Toimitus

  Tee nyt tilauksesi kauppiaalta Travelstart Alennuskoodit ja säästä suuria säästöjä Travelstart tuotteista. Unohda toimituskulut ja voit ostaa mitä tahansa Lokakuu 2023.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

1 KUPONKI LÖYTYNYT!
Keskim. säästö: 32.80€
Käytä kaikkia koodeja
Coupert voi testata ja käyttää kaikkia kuponkeja yhdellä napsautuksella.
Arvioi se!
3.5 /606 ääntä

Tietoja Travelstart

Travelstart on Pohjoismaiden johtavan matkoja verkossa myyvän yrityksen omistama matkanvaraussivusto, joka tarjoaa lentojen lisäksi myös lomapaketteja, hotellivarauksia, autonvuokrausta ja muita matkapalveluja verkossa toimivan varausjärjestelmän kautta asiakkailleen. Travelstart pyrkii olemaan heidän tarjoamansa laajan matkavalikoiman hintojen suhteen markkinoiden edullisin ja tekemään matkojen varaamisesta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Laajaan matkivalikoimaan kuuluu 650 lentoyhtiön lisäksi jopa 240 000 hotellia melkein 80 maassa, sekä kaikenkokoisia vuokra-autoja jokaisesta hintaluokasta. Travelstartn henkilöstöllä on IATA-sertifiointi sekä perustavanlaatuinen osaaminen matkailualalta. Voit tarkastella ja käyttää Travelstart alennuskoodeja säästääksesi vielä enemmän.

Suositut kaupat