kaikkialennuskoodit.com

Tokmanni Alennuskoodit & Kampanjakoodit Helmikuu 2021

Hyödynnä Tokmanni Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Tokmanni-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

tokmanni.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Tokmanni tarjouskoodi

Hyödynnä Tokmanni Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Tokmanni-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Suurimmassa osassa tuotteita tilauksen toimitusaika on 2–4 arkipäivää. Saat tilausvaiheessa ilmoittamaasi sähköpostiin tilausilmoituksen ja tilausvahvistuksen sekä matkapuhelimeesi tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.
Tokmannin verkkokaupan tuotteiden toimitustavat ja –hinnat saattavat vaihdella tuotteen koon ja toimitustavan mukaan. Tokmannin verkkokaupan toimitustavat ovat:
Myymälänouto kaikista myymälöistämme, tarjoamme ilmaisen toimituksen vähintään 20 euron suuruiselle tilaukselle.
Tokmannin verkkokauppa toimittaa tilaukset minne tahansa asiakkaan valitsemaan myymäläämme. Paketit lunastetaan myymälästä tekstiviestinä saapuvalla noutoilmoituksella. Muista pitää saamasi tekstiviesti tallessa puhelimessasi! Ota henkilöllisyystodistus mukaan, kun noudat pakettia. Toinen henkilö voi noutaa paketin puolestasi käyttämällä Tokmannin verkkokaupan valtakirjaa, jonka voit tulostaa tästä.
Myymälätoimitus on ilmainen vähintään 20 euron suuruiselle tilaukselle. Alle 20 euron tilauksen toimituksesta veloitamme 2,90 e.
HUOM.! Osa tuotteistamme tulee suoraan toimittajamme varastosta asiakkaan kotiosoitteeseen. Tällöin asiakas ei voi valita myymälänoutoa, vaan ainoa toimitusvaihtoehto on kotiinkuljetus.
Postitoimitus Postikonttoriin tai Postin toimipisteeseen, hinta 4,90 e
Postin kotiinkuljetus, hinta 7,90 e
Postitoimitus työpaikalle, hinta 7,90 e
Postin SmartPost, hinta 4,90 e
Isokokoinen paketti Postin konttoriin tai Postin toimipisteeseen, hinta 9,90 e
Isokokoinen paketti Postin kotiinkuljetuksella, hinta 12,90 e