Tokmanni Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 70% Alennus Lokakuu 2023

Hyödynnä Tokmanni Alennuskoodit & Kampanjat ja teet ostokset verkkokaupassa edullisemmin. Täältä löydät melkein kaikki Tokmanni-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (25)
 • Alennuskoodit (2)
 • Alennukset (23)
 • Ilmainen toimitus (1)

Kokeile kaikkia Tokmanni-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Coupert löytää ja käyttää automaattisesti kaikki saatavilla olevat koodit, kaikki ilmaiseksi.

Vahvistettu
Katso alennuskoodi

Vanhentuneet Tokmanni-alennuskoodit

Tokmanni-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Kuinka kauan toimitus kestää Tokmanni?

  Suurin osa tuotteista toimitetaan 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Kun tilaus on noudettavissa, asiakkaat saavat tilausvahvistuksen ja noutoilmoituksen sähköpostitse ja tekstiviestinä.
 • Mitkä ovat Tokmanni toimitusvaihtoehdot ja hinnat?

  Toimitustavat ja hinnat Tokmannin verkkokaupassa vaihtelevat tuotteen koon ja toimitustavan mukaan. Asiakkailla on seuraavat vaihtoehdot:
  - Nouto myymälästä. Voit noutaa tilauksesi ilmaiseksi mistä tahansa myymälästä, kun tilauksen arvo on vähintään 20 €.
  - Toimitus myymälään. Toimitus myymälään on ilmainen, kun tilauksen arvo on vähintään 20 €. Alle 20 € tilauksista veloitetaan 2,90 €.
  - Toimitus. Sen hinta on 7,90 €.
  - Postitoimitus. Postituskulut 4,90€.
  - Smart Post for Post. Tämän toimitustavan hinta on 4,90 €.
  - Isot paketit. Toimitus toimistolle maksaa 9,90 € ja kotiinkuljetus 12,90 €.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Tokmanni-verkkokaupassa

 • Tokmanni Sosiaalinen Media Tarjous

  Ole sosiaalinen ja seuraa Tokmanni heidän Facebook, Instagram ja Twitter tileillään saadaksesi päivityksiä uusista tapahtumista ja kampanjoista. Valitse heidän laajasta valikoimastaan tuotteita ja hanki Tokmanni Alennuskoodit valituista tuotteista. Muista hyödyntää tämä tarjous ennen kuin aika loppuu!

 • Tokmanni Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Tokmanni julkaisee nykyisille tai palaaville asiakkaille ainutlaatuisia tarjouksia antaakseen heille huomattavan alennuksen Lokakuu 2023. Aina kun haluat tehdä ostoksia kaupassa Tokmanni, löydät aina sopivan tuotteen edulliseen hintaan.

 • Tokmanni Loma Tarjous

  Tutustu käsin valittuihin lomatarjouksiimme 2023 ja hemmottele itseäsi sadoilla upeilla Tokmanni tuotteilla parhaaseen hintaan! Nauti nyt jopa 70% alennuksesta suosikkituotteistasi Lokakuu.

 • Tokmanni Ilmainen Toimitus

  Tokmanni takaa tilauksellesi ilmaisen toimituspalvelun, mikä saa asiakkaat säästämään tarpeeksi rahaa. Nouda tarvitsemasi tuotteet uudella Tokmanni Kampanjakoodit.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

2 KUPONGIA LÖYTYNYT!
Keskim. säästö: 32.80€
Käytä kaikkia koodeja
Coupert voi testata ja käyttää kaikkia kuponkeja yhdellä napsautuksella.
Arvioi se!
4.5 /594 ääntä

Tietoja Tokmanni

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Tarjoamme asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman edulliseen hintaan lähes 200:ssa myymälässämme ympäri Suomea sekä verkkokaupassamme.Tavoitteenamme on kasvaa parantamalla vertailukelpoista myyntiämme ja avaamalla uusia myymälöitä. Lisäksi tavoitteenamme on parantaa kannattavuuttamme muun muassa lisäämällä omien tuotemerkkien ja suoran tuonnin osuutta myynnistä. Vastuullisuus on Tokmannille strateginen fokusalue ja kunnioitamme ihmisiä sekä ympäristöä liiketoiminnassamme. Voit tarkastella ja käyttää Tokmanni alennuskoodeja säästääksesi vielä enemmän.

Suositut kaupat

Tokmanni Alennuskoodit