kaikkialennuskoodit.com

Timarco Alennuskoodit Tammikuu 2021

Hyödynnä Timarco Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Timarco-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

timarco.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Timarco tarjouskoodi

Hyödynnä Timarco Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Timarco-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Toimitusaika on normaalisti 3-10 päivää. Päivitämme liikkeemme valikoimaa jatkuvasti. Mikäli toimitusaikaan tulee jostain syystä myöhästyminen / muutos niin se päivitetään samalla kun ilmoitamme sinulle milloin voimme laskea lähettävämme tuotteen. Me maksamme kaikki kustannukset, jotka tulevat mahdollisista ylimääräisistä lähetyksistä. Toimitusaika on sama maksutavasta huolimatta, koskee myös ennakkoon maksettuja tuotteita.
Tilaamillasi tuotteilla on 60 päivän palautusoikeus. Saat tuotteen hinnan takaisin, mutta tämä ei koske alusvaatteita, joita ei hygieniasyistä vaihdeta / oteta palautuksena. Kaikki takaisinmaksut tapahtuvat 30 päivän sisällä. Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske alushousuja. Liivit voi kuitenkin palauttaa. Pakkaa tuotteet hyvin ja lähetä kirjepakettina (max. paino 2 kg) - ei kuitenkaan postiennakolla. Asian käsittelyä helpottaa, jos täytät pakkauslistan takaosaan puhelinnumerosi (päivisin), sähköpostiosoitteesi ja tilinumerosi, jonne palautusrahat maksetaan. Kaikki takaisinmaksut tapahtuvat 30 päivän sisällä.