kaikkialennuskoodit.com

Thomann Alennuskoodit & Kupongit Saattaa 2021

Tutustu Thomann tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Thomann Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

thomann.de >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Thomann-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Thomann:lla on rahat takaisin-takuu?

  Kaikille Thomann:lta ostamille tuotteille tarjotaan laillisen 14 päivän peruutusoikeuden lisäksi myös normaalille kuluttajille normaalin 16 päivän palautustakuun. Kaupalliset asiakkaat saavat myös ehdottoman täyden 30 päivän palautustakuun. Tätä ei sovelleta tuotteisiin, jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaan (räätälöity tapaus), kulutustavaroihin tai tuotteisiin, joita ei voida palauttaa hygieenisistä syistä (kuten käytettyjen puhallinsoittimien käämitys) tai lisenssisyistä (kuten asiakkaassa rekisteröidyt menettelyt).

 • Miten Thomann:n lahjakortin käytetään?

  Thomann:n lahjakorteilla ei ole aikarajaa. Sitä voidaan käyttää milloin tahansa, myös pieniin tai pieniin ostoksiin. Toimitus postitse, sähköpostitse tai tekstiviestinä. Ostamisen jälkeen voit tulostaa lahjakortin tai pyytää lähettämään sen muille vastaanottajille sähköpostitse tai postitse. Lahjakortti on merkitty selvästi ja näytetty asiakastililläsi. Sieltä voit myös lähettää ostetun lahjakortin ystävälle. Lunasta lahjakortit verkossa tai paikallisesti.

 • Kuinka suorittaa nopein maksu Thomann:ssa?

  PayPal, Amazon Pay ja luottokorttimaksut ovat nopeimpia. Siksi paketti saapuu paikallisen postin muodossa. Saatuaan tilauksesi Thomann lähettää sinulle tilaustiedot, jotka sisältävät tilitietosi. Älä lähetä rahalähetyksiä ennen tämän viestin vastaanottamista, koska hinta on saattanut muuttua tänä aikana, ja laskun kokonaismäärä voi olla hieman erilainen. Joka tapauksessa tarvitset viitenumeron, jotta kirjanpitäjä voi siirtää saamasi rahat oikeaan tilaukseen. Viitenumero on erityisen tärkeä, jos tuotteen maksaja ja asiakas ovat erilaiset.

 • Kuinka tulee Thomann:n jäsen?

  Thomann:n jäsenenä saat erityisen linkin lyhyellä lisäkoodilla, joka voidaan helposti lisätä verkkosivustollesi. Tämä linkki vie kävijöitä Thomann:n sivuillesi sivultasi. Jokainen surffaaja, joka tavoittaa linkin kautta ja tilaa tavaroita, tuo sinulle käteistä. Tämän prosessin loppuun saattamiseksi sinun on vain täytettävä jäsenlomake - perustaan jäsentilisi ja jäsenlinkkiluettelo linkit välittömästi ja vaivattomasti.

Poimi tästä mukaasi uusin Thomann tarjouskoodi

Tutustu Thomann tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Thomann Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.