kaikkialennuskoodit.com

Tailor Store Alennuskoodit & Kampanjakoodit Saattaa 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Tailor Store Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Tailor Store-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

tailorstore.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Tailor Store tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Tailor Store Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Tailor Store-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Viisas puuseppä sanoi kerran "mittaa kahdesti, leikkaa kerran". Tästä tarkkuuden ja taloudellisuuden filosofiasta inspiroituneina koemme ylpeyttä tarjotessamme asiakkaillemme huippulaatuisia kauluspaitoja voittamattomin hinnoin. Saavutamme sen niin, että emme toimi välittäjien kautta, vaan meillä on kokonaan omistuksessamme oleva ompelimo Sri Lankassa. Se antaa meille täyden hallinnan vaatetuotantoomme.
Ilmoitamme arvioidun toimitusajan tilauksen tekemisen yhteydessä. Arvio perustuu sen hetkisiin tuotantoaikoihin ja siihen aikaan, joka menee tilauksen toimittamiseen ompelimostamme Sri Lankasta antamaasi osoitteeseen.
Kyseessä on pelkkä arvio emmekä voi taata toimitusta ilmoitettuna päivänä. Seuraamme tuotantoa, lentorahtikuljetuksia ja toimituksia tarkasti ja teemme kaikkemme, jotta tilauksesi toimitetaan perille niin nopeasti kuin mahdollista. Emme vastaa myöhästyneen toimituksen aiheuttamista menetyksistä, ylimääräisestä työstä, kustannuksista tai vahingoista.
Koska paitamme, chinomme, pikeepaitamme, pukumme ja takkimme ommellaan tilauksesta mittojesi ja suunnittelemasi mallin mukaan (myös jos valitset valmiin mallin), ei niitä voi myydä muille asiakkaille tai palauttaa. Jos kyse on ensimmäisestä tilauksestasi, kuuluu se istuvuustakuumme piiriin. Lähetä asiakaspalveluumme pari kuvaa itsestäsi (edestä ja takaa) tilaamasi vaate päällä ja kerro, mihin et ole vaatteessa tyytyväinen. Ota kuvat niin, että seisot suorassa kädet rentoina vartalon vieressä.
Neulepaidat, t-paidat ja asusteet kuten solmiot, rusetit, taskuliinat, vyöt, sukat ja kalvosinnapit voi palauttaa tai vaihtaa 14 päivän kuluessa.