kaikkialennuskoodit.com

Strawberrynet Alennuskoodit & Kupongit Helmikuu 2021

Strawberrynet verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Strawberrynet Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Strawberrynet-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

fi.strawberrynet.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Strawberrynet tarjouskoodi

Strawberrynet verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Strawberrynet Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Strawberrynet-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Toimitus on ILMAINEN ensimmäiselle tilauksellesi, ei minimiostomäärää. Tulevissa tilauksissasi toimitus on myös ILMAINEN kun tilaat vähintään €28 arvosta tai (alennusten jälkeen). Tilauksiin jotka ovat alle €28 lisätään €4 toimitusmaksu. Toimitusmaksut muunnetaan paikalliseksi valuutaksi päiväkurssia käyttäen. Kuriirin ja pikatoimitusten toimituskulut lasketaan kassalla. Osa tuotteista, kuten tuoksut ja hiustenhoito, vaativat erikoiskäsittelyn niiden syttymisherkkyytensä ja painonsa johdosta. Pieni lisämaksu saatetaan lisätä tilauksiisi jotka sisältävät tuoksuja tai hiustuotteita. Standarditoimitus suuriin kaupunkeihin kestää 6-8 päivää, muihin kohteisiin 8-10 päivää ja syrjäseuduille 10-14 päivää. Jos et ole saanut toimitustasi 14 arkipäivään mennessä, ota yhteyttä.
Pelkkiin hajuvesitilauksiin lisätään lisämaksu, joka on 10% tilauksen kokonaismäärästä, enintään kuitenkin €9,55. Hajuvedet lasketaan vaarallisiksi aineksi Kansainvälisen Kuljetussäännöstön mukaan ne vaativat erikoiskäsittelyn.
Takaamme rahat takaisin palautusoikeuden, jos olet tyytymätön syystä tai toisesta. Huomautukset TULEE tehdä 14 vuorokauden kuluessa ostotapahtumasta, ja joka tapauksessa 3 kuukauden aikana ostosta. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa niin kuin ne on vastaanotettu.