kaikkialennuskoodit.com

storytel Alennuskoodit Heinäkuu 2021

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä storytel Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

storytel.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

storytel-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Miten paivittää maksukortin tiedoa storytel:sta?

  Jos storytel:n--tiliin linkitetty maksukortti on vanhentunut, tai jos haluat käyttää maksamiseen tulevaisuudessa toista maksukorttia, voit päivittää maksutiedot sivullasi. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla, valitse "Oma sivu", "Oma tili" ja päivitä maksukorttitietosi. Varmista, että rekisteröidessasi uutta pankkikorttia storytel:n-tililläsi antama pankkikortti on kelvollinen, kortilla on riittävä peitto ja on oikeus ostaa verkkokaupasta.

 • Mistä voi saada storytel:n lahjakortin?

  Käy storytel:n verkkosivuilla. Valitse lahjakortti> Osta lahjakortti. Valitse lahjakortti, jonka haluat ostaa. Valitse maksettava pankki- tai luottokortti ja kirjoita sitten pankkikorttitietosi. Kun olet vahvistanut ostoksen, saisit lahjakortin ja kuitin antamasi sähköpostiosoitteeseen. Jos olet kirjautunut sisään, saat viestin yleensä käytetyssä sähköpostiviestissä. Voit tulostaa lahjakortin tai välittää lahjakortin koodin sähköisesti vastaanottajalle. Lahjan saaja voi aktivoida lahjakortin lunastamalla lahjakortin koodin storytel:n verkkosivustolla.

 • Mitä tehdä, jos haluat nollata storytel:n lukulaitteen?

  Lukijan mukana toimitettu storytel:n paketti sisältää palautuslomakkeen, jota voidaan käyttää tuotteen palauttamiseen. Jos palautuslomake puuttuu, voit lähettää sähköpostia. Pakkaa lukija huolellisesti, kiinnitä palautuspostitarra pakkauksen yläosaan ja jätä sitten palautusviesti lähimpään postitoimistoon. Huomaa, että palautus voi kestää jopa 7 päivää varastossa saapumiseen. Kun palautuksesi on rekisteröity varastona, se palautetaan välittömästi.

 • Onko storytel:lla sovellus saatavana?

  Lataa storytel:n-sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joka on luotu tiliä luotaessa. Selaa kirjavalikoimaan, tallenna suosikkisi kirjahyllyyn ja ala sitten kuuntelemaan tai lukemaan. Rekisteröidy, lataa storytel:n-sovellus mobiililaitteellesi ja aloita 14 päivän veloitukseton kokeilu.

Poimi tästä mukaasi uusin storytel tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä storytel Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.