kaikkialennuskoodit.com

Stormberg Alennuskoodit & Kupongit Huhtikuu 2021

Stormberg verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Stormberg Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Stormberg-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

stormberg.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Stormberg tarjouskoodi

Stormberg verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Stormberg Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Stormberg-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Lähetämme tuotteet MyPack-toimituksena. Kaikki vähintään 99 euron arvoiset tilaukset toimitetaan toimitusmaksutta. Alle 99 euron arvoisiin tilauksiin tulee lisäksi 9 euron toimitusmaksu. Pakkaus ja lähetys tapahtuu Norjan varastoltamme ja normaali toimitusaika tilauksillemme on 3-6 arkipäivää. Erittäin kiireisinä aikoina saattaa toimitus kestää kauemmin. Jos emme kykene toimittamaan sovittussa aikataulussa, otamme sinuun yhteyttä ja kerromme viivästyksen syyn sekä uuden toimitusajan. Saat tässä tapauksessa perua kaupan veloituksetta. Jos tilauksesi kokonaisarvo on vähintään 99 euroa, mutta jokin tuote on loppuunmyyty sillä välin, niin et joudu maksamaan 9 euron toimitusmaksua.
Jos haluat vaihtaa saamasi tuotteen toiseen kokoon, väriin tai tuotteeseen, voit käyttää sähköpostitse saamaasi palautustarraa. Mikäli käytät palautustarraa, maksat siitä 9 euron palautusmaksun. Jos et ole saanut palautustarraa, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] Muistathan käydä myös rekisteröimässä palautuksesi. Rekisteröintiin pääset tästä Liimaa palautustarra paketin päälle ja lähetä paketti MyPack-pisteestä. Uuden tuotteen saat tekemällä uuden tilauksen verkkokaupassamme. Lähetämme uuden tuotteen sinulle 24 tunnin kuluessa.