kaikkialennuskoodit.com

Stockmann Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Stockmann Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Stockmann-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

stockmann.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Stockmann tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä Stockmann Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki Stockmann-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Stockmannin kanta-asiakkaana nautit monipuolisista eduista ja hankit monet valikoimamme tuotteista muita edullisemmin. Stockmannin kanta-asiakkaaksi voi liittyä jokainen, jolla on kotipaikka Suomessa tai joka on Suomen kansalainen. Uudistimme kanta-asiakasetujamme entistäkin palkitsevimmiksi. Lisäsimme uusia etuja ja nopeutimme tasolta seuraavalle siirtymistä.
Vuosittaisten ostostesi summa määrittelee, minkä tasoiseen kanta-asiakkuuteen etuineen olet oikeutettu. Seuraavaan tasoon sisältyvät myös aiemman tason edut. Saat seuraavan tason edut käyttöösi heti vuosiostosten määrän ylittyessä, ja uusi korttisi toimitetaan sinulle postitse. Nautit saavutetun tason eduista kolmen vuoden ajan seuraavaan tasotarkistukseen asti. Päivitämme kanta-asiakkuutesi Exclusive-asiakkuudeksi heti, kun vuosittaiset kanta-asiakaskortille rekisteröidyt ostoksesi ylittävät 2500 euroa, First-asiakastasolle pääset vuosiostoskertymän ylittäessä 5000 euroa. Pääset uudelle etutasolle tuplasti nopeammin, kun maksat tavaratalo-ostoksesi Stockmann Mastercard -kortin maksuajalla tai luotolla. Käyttäessäsi maksuaika- tai luotto-ominaisuutta kerrytät ostoskertymää perusnopeudella myös tavaratalojen ulkopuolella.
Olemme siirtyneet paperisista alennusseteleistä sähköisiin etuviesteihin. Tilaamalla uutiskirjeen ja päivittämällä yhteystietosi varmistat, että kuulet eduista ensimmäisten joukossa. Löydät edut myös Stockmann-sovelluksesta, jonka lataat App Storesta tai Google Playstä.