kaikkialennuskoodit.com

Smartphoto Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Smartphoto verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Smartphoto Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Smartphoto-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

smartphoto.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Smartphoto tarjouskoodi

Smartphoto verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Smartphoto Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Smartphoto-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Pyrimme aina antamaan sinulle parasta laatua, kaikki työntekijämme tekevät parhaansa kuviesi eteen. Ellet ole 100% tyytyväinen Kuvakirjaan, Canvas-tauluun, Kalenteriin tai Kuvakorttiin, saat tehdä uuden ilman lisämaksua. On ehdottoman turvallista tilata smartphotolta. Takuu ei koske valokuvia, suurennoksia ja julisteita. Mikäli tilaat kuvia joissa on liian pieni resoluutio smarttakuu ei ole voimassa. Saat aina varoituskolmion kuvaasi mikäli sillä on liian pieni resoluutio. Kun hyödynnät smarttakuuta et voi tilata muita tuotteita valikoimastamme kuin mitä valitus koskee. Voit hyödyntää smarttakuuta vain yhden kerran per tuote mihin et ole tyytyväinen. Et voi luovuttaa smarttakuuta toiselle käyttäjätilille tai asiakkaalle. Tuote mille haluat hyödyntää smarttakuuta on aina palautettava asiakaspalveluun ja maksat itse palautuksen postikulut.
Olemme iloisia että olet valinnut smartphoton valokuviesi kehittämiseen! Saat kanta asiakkaana ”smartbonusta” joka neljännes vuosi, edellisten kolmen kuukauden ostoksistasi. Bonuksella voit ostaa tuotteita smartphoto.fi:stä! Joka kolmas kuukausi saat smartbonuksen s-positse. Tämä bonus perustuu viimeisten kolmen kuukauden tilauksiisi. Voit käyttää bonuksesi seuraavan 6 viikon ajan antamalla smartbonuskoodisi ostoskorissa. Löydät smartbonuksen myös käyttäjätililtäsi ”Minun smartphoto” sivuilta. Esim. Tammikuussa teet yhden tai useamman tilauksen smartphotolta. Maksat yhteensä 65 € näistä tilauksista. Huhtikuun ensimmäisenä arkipäivänä saat viestin s-postitse joka sisältää 7,50 € arvoisen bonussetelin jonka voit käyttää kun teet tilauksen smartphoto.fi:ssä.