kaikkialennuskoodit.com

Sissos Alennuskoodit Saattaa 2021

Hyödynnä Sissos Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Sissos-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

sissos.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Sissos tarjouskoodi

Hyödynnä Sissos Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Sissos-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Tilaaja voi olla 18 vuotta täyttänyt yksityishenkilö, yhteisö tai yritys. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia eikä niihin lisätä mitään piilotettuja kuluja. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen.Toimitusaika keskiarvoisesti 44h. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään (lisätietoja). Tuotteilla on 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus (lisätietoja). Toimituskulut yli 40 euron ostoksille 2,95 € ilman painorajaa. Alle 40 euron ostoksien toimitus on 6,95 €.
Tuotteilla on 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoisessa pakkauksessa. Palautuksen mukaan tulee pakata palautuslomake (voit tulostaa sen täältä) tai saateviesti, josta selviää tilaajan tunnistetiedot sekä palautuksen/vaihdon syy. Tuotevaihdoissa on viisasta olla yhteydessä myös myymäläämme niin voimme varata oikean tuotteen syrjään.