kaikkialennuskoodit.com

Shoes International Alennuskoodit Lokakuu 2020

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Shoes International Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

shoesinternational.co.uk >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Shoes International-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Tarvitseko minun kirjautua sähköposteihin osoitteessa Shoes International :ssa?

  Haluatko saada eksklusiivisen tarjouksen ja tiedää kaikki viimeisimmät uutiset ennen muita? Ja sitten mitä sinun tarvitse tehdä on vain kirjoitat sähköpostiosoitteesi. Kaikille uusille asiakkaille tarjotaan 10% alennus ensimmäisestä tilaustasi Shoes International:n verkossa ja voit ostaa mitä tahansa haluaisi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

 • Onko Shoes International: lla palauttamispolitiikkaa?

  Shoes International maine riippuu sen palvelutasosta ja asiakastyytyväisyydestä. Kaikki tavarat tarkistetaan huolellisesti ennen lähettämistä, ja niiden tulisi tavoittaa sinut ehjinä ja käyttövalmiina. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tavarat vastaanotetaan viallisina tai vahingoittuneina, kokonaistuki (mukaan lukien palautuskulut) maksetaan. Jos tavarat eivät sovellu sinulle, tarjotaan palautus tavaroiden ostohintaan (pois lukien mahdolliset merentakaisten toimituskulut). Yhdistyneessä kuningaskunnassa voit palauttaa tuotteesi ilmaiseksi mukana toimitetulla ennakkomaksukilvestä. Ison-Britannian ulkopuolella sinun on maksettava palautuskulut. Jos tavarat palautetaan kohteelle Shoes International: lle, jossa on kulumisen merkkejä, se ei voi antaa sinulle hyvitystä kokonaan. Kulumisen merkkejä ovat rypistynyt päällinen ja merkitty pohja. Varmista, että kenkiä kokeillaan vain matolla varustetulla pinnalla. Jos tarvitset täyden hyvityksen, voiko se pyytää, että kaikki ilmaiset tavarat palautetaan, mukaan lukien solmio-, kiillotus- ja kenkäpuut.

 • Onko Shoes International: lla politiikka, joka takaa parhaat hinnat?

  Shoes International seuraa jatkuvasti muita kenkäsivustoja varmistaakseen, että tarjoaa sinulle aina parhaan tarjouksen. Kengänparin todellinen Internet-ostohinta on kengän hinta yhdistettynä toimitushintaan. Jos havaitset alhaisempaa yhdistettyä hintaa, ota heihin yhteyttä ja he tarjoavat sinulle vielä 5% kilpailijan hinnasta. SEURAAVAT EDELLYTYKSET: Tätä tarjousta ei sovelleta kilpaileviin kenkäsivustoihin, joilla on erikoistarjouksia, tai myyntiaikoina. Kohteella on oltava sama tylinimi ja sen on oltava saatavilla kilpailijan verkkosivustolla vaaditulla tarkalla koossa ja värillä. Jos saat alennuksen tämän järjestelmän mukaisesti, et voi saada ilmaisia lahjoja, jotka liittyvät muihin Shoes International -tarjouksiin.

Poimi tästä mukaasi uusin Shoes International tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Shoes International Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.