kaikkialennuskoodit.com

Seksitori Alennuskoodit Marraskuu 2020

Hyödynnä Seksitori Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Seksitori-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

seksitori.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Seksitori tarjouskoodi

Hyödynnä Seksitori Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Seksitori-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Yleisesti ottaen seksitori.fi:n hintataso on edullisempi kuin alan liikkeissä. Seksitorilta tuotteet myydään suoraan varastosta asiakkaalle, joten kalliiden toimitilojen vuokrat ja muut kulut eivät näy asiakkaalle tuotteiden hinnoissa. Harva huomaakaan, että esimerkiksi kondomit ja liukuvoiteetkin ovat verkkokaupoista tilattuna reilusti edullisempia, kuin lähikaupassa tai huoltoasemilla.Postikulut ovat halutusta toimitustavasta riippuen alle 10 euroa, ja yli 65 tilauksesta tarjoamme ilmaisen toimituksen.
Toimitusajat ovat valtaosalla tilauksista toimitustavasta riippuen noin 2-4 arkipäivää. Toimitusaikojen pituuteen vaikuttaa asuinpaikkanne. Pääkaupunkiseudelle paketit tulee noin kahdessa työpäivässä.Muualle suomeen 3-5 työpäivän aikana. Toimituspäiviksi kaikissa verkkokaupoissa lasketaan vain arkipäivät. Toimitusaikaa aletaan laskemaan tilauksesta seuraavasta arkipäivästä alkaen.