Scootti Alennuskoodit & Tarjoukset - 50% Alennus Lokakuu 2023

Löydä helposti Hyödynnä Scootti Alennuskoodit & Alennuskoodi kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Scootti-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki (2)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (2)
 • Ilmainen toimitus

Kokeile kaikkia Scootti-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Coupert löytää ja käyttää automaattisesti kaikki saatavilla olevat koodit, kaikki ilmaiseksi.

Vahvistettu
Katso alennuskoodi

Vanhentuneet Scootti-alennuskoodit

Scootti-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Millainen palautusehtoja Scoottilla on?

  Scootti noudattaa kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Kuluttaja asiakkailla on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tuotteille. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja paketin mieluiten avaamaton. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Ennen palautuksia asiakkaan on aina otettava yhteys verkkokauppaan.
 • Millainen maksutapoja Scoottilla on?

  Scootti on uusi liike, joten maksutapojakaan ei ole kauhean montaa. Yritys hyväksyy vain tilisiirtoja eli kaikki verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki) käyvät. Muut vaihtoehdot kuten luottokortit(Visa ja Master Card), laskutus tai mobiilimaksut (PayPal, Mobile Pay, Pivo) eivät tällä hetkellä ole käytössä.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Scootti-verkkokaupassa

 • Scootti Sosiaalinen Media Tarjous

  Seuraa Scootti Facebookissa, Twitterissa, YouTubeissa, Instagramissa, Pinterestissa tai Snapchatissa ja saat ensimmäisenä tiedon uusimmista trendeistä ja parhaista tarjouksista. Sinulla saattaa olla mahdollisuus saada yksinoikeudella Scootti Alennuskoodit Lokakuu 2023.

 • Scootti Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Uskollisena Scootti asiakkaana saat automaattisesti pääsyn kaikkiin heidän loistaviin tarjouksiinsa. Selaa Scootti Alekoodi tänään saadaksesi mahtavan alennuksen jopa 50%.

 • Scootti Loma Tarjous

  Asiakkaat saavat aina suurimman alennuksen Scootti tuotteista ostoskauden aikana, kuten Black Friday, Cyber Monday, Christmas Day ja Back to school kauden aikana. Pidä silmäsi auki äläkä koskaan missaa kaikkia tuottoisia Scootti alennuskoodeja erityisjuhliin.

 • Scootti Ilmainen Toimitus

  Jos et halua tuhlata rahojasi toimitukseen, ostaminen kauppiaalta Scootti on paras valinta. Kaikki tilaukset kauppiaalta Scootti ovat saatavilla ilmaisella toimitustarjouksella. Tule ostamaan kauppiaalta Scootti Alennuskoodit, niin saat 50% alennuksen tällä hetkellä.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

KUPONGIT LÖYTYNYT!
Keskim. säästö: 32.80€
Käytä kaikkia koodeja
Coupert voi testata ja käyttää kaikkia kuponkeja yhdellä napsautuksella.
Arvioi se!
3.5 /609 ääntä

Tietoja Scootti

Scootti on nimensä mukaan yritys joka perustuu scoottien eli temppuilu potkulautojen myymisen ja Scootti myös tarjoaa scootteihin liittyvät muut tarvikkeet. Scootti kaikki tuotteet ovat erittäin laadukkaita, sillä ne valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista ja lisäksi ne tehdään uusimmilla ja kestävillä menetelmillä. Yrityksellä on erittäin laaja valikoima, joissa on monia kategoreja ja kaikki kategorit sisältävät lukuisia tuotteita. Yritys mainitsi verkkosivullaan, että se pyrkii edulliseen hintaan, jotta asiakas saa tuotteista irti mahdollisimman paljon sopivalla hinnalla. Tuotten laaja valikoima kasvaa jatkuvasti ajan myötä. Voit tarkastella ja käyttää Scootti alennuskoodeja säästääksesi vielä enemmän.

Suositut kaupat