Scandic Alennuskoodit & Kampanjakoodit - 25% Alennus Lokakuu 2022

Löydä helposti Hyödynnä Scandic Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Scandic-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Koodi

  Scandic alennuskoodilla yövyt hotellissa nyt alkaen 50€ per vuorokausi kun yövyt väh. 2 viikon ajan

  Vanhenee 01-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Varaa majoitus puhelimesi kautta ja nauti 10% alennus tämän Scandic alennuskoodin avulla

  Vanhenee 06-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Scanidc alennuskoodilla jäsenet saavat palkintoöihin oikeuttavat pisteet tuplana

  Vanhenee 15-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Viikonloput alennuskoodilla -20% Scandic.fi:stä

  Vanhenee 15-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Scandic alennuskoodila Finnair Plus -jäsenet saavat 15% alennuksen majoituksesta

  Vanhenee 20-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Scandic alennuskoodilla kahden hengen mahtava Flamingo Spa kylpyläpaketti vain 156€:lla

  Vanhenee 22-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Alle kahden viikon jaksot hotelleissa nyt Scandic alennuskoodilla alkaen vain 85€ vuorokaudessa

  Vanhenee 22-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Hotelli- ja kylpylälomat seniorihintaan Scandic alennuskoodilla - 2 hengen huone vain 89€/vrk

  Vanhenee 23-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Scandic alennuskoodi varmistaa että yövyt hotellissa vain 79€:lla

  Vanhenee 24-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Koodi

  Scandic alennuskoodi avaa bilepaketin Scandic hotelleihin - juoma ja kylpylän käyttö veloituksetta

  Vanhenee 24-04-23
  Katso alennuskoodi
  Koodi
  Alennus

  Talven hotelli- ja kylpylälomat nyt tarjouksessa. Mukana myös joulu

  Vanhenee 11-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Varaa edulliset hotelliyöt Scandic-hotelleissa

  Vanhenee 24-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Majoitu syksyllä ja talvella upouudessa Scandic Machereissa Saksan Munchenissa alkaen vain 62€/yö

  Vanhenee 26-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Kylpylälomat 25% alennuksella Scandic-sivustolta

  Vanhenee 30-04-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Scandic-alennuskoodit

  Alennus

  Saa Aina on tilaa syksylle- tuotteista lähtien 20€ Scandicsta

  Vanhenee 21-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Tänä syksynä yövyt Scandic hotelleissa ja kylpylähotelleissa alkaen vain 84€ vuorokauishintaan

  Vanhenee 14-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Scandic tarjoaa syksyn lomat upouudessa Helsinki Hub hotellissa alkaen vain 129€ vuorokausihintaan

  Vanhenee 14-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Nappaa nyt 10% alennus keilahallin ratavuokrasta Scandic Friends jäsenenä

  Vanhenee 11-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Liity tiimiin nostamaan palvelumme uudelle tasolle- tuotteista lähtien 450€ Scandicsta

  Vanhenee 25-08-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Koe- tuote alimmillaan hintaan 29€ Scandicssa

  Vanhenee 24-08-22
  Katso alennus
  Alennus

Scandic-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Scandic sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Rekisteröitymisen jälkeen scandichotels.fi voit nauttia seuraavista eduista: 1. Saat uusia tietoja Scandic Alennuskoodit; 2. Saat lisätietoja Scandic:n viimeisimmistä tarjouksista ja tapahtumatiedoista sähköpostitse. 3. Tilaa Scandic ja saat uusimmat tiedot uuden Scandic:n tuotteista. 4. Kerää kulutuspisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjoihin tai alennuksiin.
 • Onko Scandic lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, myyntitapahtumat ovat Scandic:n säännöllinen ostoskarnevaali, joka tyydyttää asiakkaiden ostoinnostuksen. Se järjestetään säännöllisesti ympäri vuoden Scandic:n myynninedistämisstrategian mukaisesti, ja mittakaava on ennennäkemätön! Samaan aikaan on myös Scandic Kampanjakoodit, joka on omistettu näille myyntitapahtumille, mikä säästää enemmän rahaa Scandic ystävien tilauksiin!
 • Kuinka käytän Scandic Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Scandic Kampanjakoodit:n hakeminen ei ole niin vaikeaa. Havainnollistaaksesi, aseta suosikkituotteesi Scandic Ostoskoriin tavalliseen tapaan ja napsauta "kassa"-painiketta. Kun olet siirtynyt maksusivulle, huomaat Scandic maksusivulla syöttöruudun nimeltä "tarjouskoodi" tai jotain vastaavaa, johon voit liittää oman Scandic Kupongit. Muista lopuksi klikata "Käytä" varmistaaksesi, että olet lunastanut Scandic Alennuskoodit.
 • Voinko yhdistää Scandic Alennuskoodit?

  Ei. Scandic pyysi, että Kampanjakoodit ei voi pinota yhteen samanaikaisesti. Jotkut Scandic Alennuskoodit tarjoavat erilaisia alennuksia eri kohdistetuille tuotteille, joten Scandic Kampanjakoodit ei voi pinota satunnaisesti. Ostoksillasi voit valita Scandic Kupongit, jotka sopivat tilauksillesi käytettäväksi.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Sandic-sivustolla voit varata huoneen helposti verkkosivustomme kautta. Mutta olet aina tervetullut soittaa meille, jos haluat tehdä sen puhelimitse. Takaamme, että löydät parhaat tarjoukset ja hinnat sivuillamme. Voit kuitata sisään 15:00. Jos saavut aikaisemmin, voit säilyttää matka tavarasi hotellin matka tavara tilassa, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on puhdistettu ja valmis ennen 15:00, sinulla voi olla pääsy huoneeseen aikaisemmin. Huomioithan, että aikainen sisäänkirjautuminen on lisämaksullinen. Se on ilmainen ja saatavuuden mukaan, jos olet varannut vierailustasi suoraan verkkosivustollamme scandichotels.com. Aikainen sisäänkirjautuminen on 10,00 ja hinta on 15 euroa (SEK 150 SEK, NOK 150, 60 zloty, DKK 150). Suoraan verkkosivustoillamme tehdyt vara ukset (scandichotels.com,. se,. No,. fi. dk,. de) ovat maksuttomia, jos huone on käytettävissä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huone on sinun 12:00 asti lähtö päivänä. Jos haluat tarkistaa viimeistään 12:00, ota yhteyttä vastaanottoon. Huomioithan, että myöhäisestä sisäänkirjautumisesta veloitetaan lisä maksu. Myöhäisestä sisäänkirjautumisesta on 16:00 saakka, ja hinta on 25 euroa (250 SEK, 250 NOK, DKK 250, 100 zloty). Suomen tapahtuma koodin oletus hinta, 10 euroa, jossa maksu on tunnissa. Jos haluat välttää Queuing-palvelun sisäänkirjautumisen, voit tarkistaa sen nopeasti ja helposti verkossa itsepalveluperiaatteella. Se on nopeaa ja helppoa eikä jonoja. Voit valita, milloin haluat tarkistaa, esimerkiksi voit selvittää laskun iltana. Saat kuitit sähköpostitse. Jos et ole saanut kuittia oleskelusta sähköpostitse, voit ottaa yhteyttä hotelliin ja lähetämme sinulle uuden vastaanoton. Hotellin yhteys tiedot löytyvät hotellin verkkosivustolta. Otathan yhteyttä hotelliin, jos haluat varmistaa varaasi myöhään saapumisen yhteydessä. Yhteys tiedot löytyvät hotellin verkkosivustolta. Lahja kortteja myydään kaikissa Scandic-hotelleissa. Ne ovat ostettavissa summista 100 ja 500 (paikallinen valuutta). Lahja kortit ovat voimassa 1 vuoden osto päivästä. Voit myös ostaa lahja kortteja suoraan pääkonttömme, jos et pääse johonkin hotelleja. Ota yhteyttä pääkonttorin + 46 8 517 350 00.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /605 ääntä

Tietoja Scandic

Scandic, perustettu 1963, on pysynyt suurin Pohjoismainen hotelli operaattori. Meillä on verkosto noin 280 Hotellit, joissa 57 000 huonetta kuudessa maassa ja 18 000 omistettu tiimin jäsenille. Noin 70 prosenttia liike vaihtoistamme tulee Business Travel ja konferensseista ja loput 30 prosenttia vapaa-ajan matkustamista.Scandic on ollut edelläkävijä ja ajaminen hotellin teollisuudessa. Toimimme Keski markkina segmentissä alan johtavan brändin Scandic. Meillä on suuri määrä palaavia vieraita ja Scandic Friends on suurin kanta-asiakas ohjelma Nordic Hotel Sector. Suurin osa Scandic-hotellin hotelleista on sertifioitu pohjoismaisen ympäristö merkin uusien vaatimusten mukaan. Olemme edelläkävijä yritysten yhteiskunta vastuun piirissä.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Scandic-verkkokaupassa

 • Scandic Sosiaalinen Media Tarjous

  Lue Scandic Kupongit uutisista, viimeisimmistä päivityksistä, tulevista tarjouksista ja kampanjoista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Facebook, Twitter tai Youtube. Se on loistava tapa alennettuun hintaan seurata sosiaalista mediaa.
 • Scandic Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Scandic on innoissaan voidessaan esittää lyömättömiä tarjouksia olemassa oleville asiakkaille osoittaakseen arvostusta olemassa oleville asiakkailleen ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi. Alennuskampanja päättyy pian, joten toimi heti.
 • Scandic Loma Tarjous

  Sinua odottaa suuri säästömahdollisuus Scandic ostoskauden alennuksen vuoksi. Se on rajoitetun ajan tarjous valtavalle valikoimalle alennettuja tuotteita. Osta tuotteesi Lokakuu ja saat jopa 25% alennuksen.
 • Scandic Alennuskoodit

  Älä huolehdi tilauksesi Scandic korkeista hinnasta. Nyt saat tuotteesi halvimmalla hinnalla, kun käytät seuraavaa vahvistettua Scandic Alennuskoodit. Käsin valitut tarjouskoodit voivat auttaa sinua saavuttamaan valtavia hyviä budjettisäästöjä.
 • Scandic Ilmainen Toimitus

  Jos et halua tuhlata rahojasi toimitukseen, ostaminen kauppiaalta Scandic on paras valinta. Kaikki tilaukset kauppiaalta Scandic ovat saatavilla ilmaisella toimitustarjouksella. Tule ostamaan kauppiaalta Scandic Alennuskoodit, niin saat 25% alennuksen tällä hetkellä.

Suositut kaupat

Scandic Alennuskoodit