kaikkialennuskoodit.com

Rutland Cycling Alennuskoodit & Kupongit Lokakuu 2020

Tutustu Rutland Cycling tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Rutland Cycling Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

rutlandcycling.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Rutland Cycling-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Tarvitseko minun kirjautua sähköposteihin osoitteessa Rutland Cycling :ssa?

  Joo, on. Jos sinä pitää kaikenlaisesta alennuksesta askeleen edellä muita, mitä sinun tarvitse tehdä on vain sähköpostiosoitteesi kirjoittaminen ja sitten kuulet ensimmäisenä yksinoikeudellisista tarjouksistamme, esikatseluista ja koulutusneuvoista. Rutland Cycling osallistuu myös palkintovoittoon mahdollisuudesta voittaa 100 £ arvoinen Rutland Cycling : n kupongit!

 • Tarjoaako Rutland Cycling ilmaista noutoa myymälässä?

  Joo, on. Käytä verkkosivustoa selataksesi Rutland Cycling -luetteloa varastotilanteesta. Kun löydät haluamasi tuotteen, lisää se koriin kuten tavallisesti. Vieritä alas ja valitse napsautus- ja keräysmenetelmäksi. Kirjoita postinumerosi kassalla löytääksesi lähimmän myymälän. Valitse haluamasi myymälä, napsauta Jatka ja suorita loput normaalit kassat vaiheet. Kun tilauksesi on vastaanotettu, valitsemasi myymälä hankkii ja valmistelee tavarat huolellisesti keräystä varten. Kun olet valmis, myymälä ottaa sinuun yhteyttä varmistaaksesi, että tavarat ovat valmiita keräämään. Kun keräät tilauksesi, sinun on tuotava kolme henkilötodistuksen muotoa; yksi valokuvallinen henkilötodistus, yksi osoite osoitteesta (päivätty 3 kuukaudessa) ja toinen.

 • Onko Rutland Cycling: lla palauttamispolitiikkaa?

  Palautukset palautetaan vain alkuperäiseen maksutapaan - sen maksaminen voi kestää viisi työpäivää alkaen päivästä, jolloin Rutland Cycling : n palautusryhmä antaa palautuksen. Se ei voi hyväksyä palautuksia, jos tavarat tai pakkaukset on käytetty, kadonnut, vaurioitunut tai muuten ole siinä kunnossa kuin olet vastaanottanut. Pyörät on palautettava turvallisesti pakattuihin pyörälaatikoihin. Kun palautat tilauksen tilauksen yhteydessä, varmista, että kaikki vaatteet, jalkineet tai polkupyörät on puhdistettu asianmukaisesti - tämän tekemättä jättäminen voi viivästyttää tai mitätöidä takuupyyntösi. Se ei voi vastaanottaa palautuksia ilman täytettyä palautuslomaketta.

 • Myykö Rutland Cycling lahjakortit?

  Saatavana nimellisarvoissa 25–250 puntaa, Rutland Cycling : n lahjakortti on täydellinen lahja kaikille pyöräilyharrastajille, ihanteellinen syntymäpäiviin, jouluun tai vain jonkun erityisen hoitoon. Kupongisi on digitaalinen tosite, joka lähetetään sähköpostitse tilaamalle asiakkaalle. Pyöräilyseteleitä voidaan käyttää vain kerran. Voit kuluttaa tositteen nimellisarvon alapuolella, mutta valitettavasti Rutland Cycling ei pysty antamaan muutosta. Huomaa, että tositteet ovat voimassa 12 kuukautta ja niitä voi käyttää verkossa osoitteessa www.rutlandcycling.com tai myymälässä. Kuponkeja ei palauteta. Täydellinen lahja pyöräilykaverillesi!

Poimi tästä mukaasi uusin Rutland Cycling tarjouskoodi

Tutustu Rutland Cycling tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Rutland Cycling Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.