kaikkialennuskoodit.com

Rubbersole Alennuskoodit & Kupongit Lokakuu 2020

Katso Rubbersole Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Rubbersole-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

rubbersole.co.uk >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Rubbersole-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Rubbersole: llä suositteluohjelma?

  Suosittele ystävääsi Rubbersole: lle ja saa molemmat 10 puntaa alennuksen. Ystäväsi on oltava uusi Rubbersole: ssa ja tilaa vähintään 50 puntaa tilauksen saadaksesi tarjouksen samalla sähköpostiosoitteella, jota käytit suositellaksesi heitä. Kun ystäväsi on tehnyt ostoksia, sponsoritilillesi hyvitetään 10 puntaa (hyvitetään 30 päivän kuluttua tilauksesta, kun tilaukset ovat vähintään 50 puntaa ja joille ei suoriteta palautuksia). Kaikkien esittelijöiden on oltava olemassa olevia tilinomistajia. Voit sponsoroida enintään 100 henkilöä ja ansaita jopa 1000 puntaa.

 • Onko Rubbersole: llä kanta-asiakasohjelmia?

  Rubbersole: lla on kanta-asiakasohjelma. Asiakkaat ansaitsevat pisteitä ostoksistaan, jotka voidaan myöhemmin vaihtaa lahjakortteihin, jotka antavat rahaa tulevaisuuden tilauksista. Jokaisesta Rubbersole: ssa käyttämästä puntaasi saat 2 pistettä. Jokaisen pisteen arvo on 1p. Kustakin tuotteesta ansaittujen pisteiden lukumäärä näkyy tuotesivulla. Pisteitä lisätään kokonaismäärään 30 päivää tilauksen tekemisen jälkeen, joten voimme jättää paljon aikaa palauttaaksesi tuotteita, jos haluat. Kun 30 päivää on kulunut, pitämäsi kohteet lisäävät saldosi automaattisesti. Voit nähdä saldosi napsauttamalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Oma tili -kohtaa. Ansaitset pisteitä kengistä, vaatteista, laukkuista ja asusteista. Ainoa poissulkeminen pisteiden ansaitsemiseen ovat toimituskulut. Kun saldo saavuttaa 500 pistettä, voit vaihtaa nämä pisteet lahjakorttiin - 5 puntaa jokaisesta 500 pisteestä -, jota voit käyttää seuraavaan tilaukseesi. Voit myös tallentaa pisteitä.

 • Onko Rubbersole: lla palauttamispolitiikkaa?

  Voit palauttaa minkä tahansa tuotteen palautusta varten 30 päivän kuluessa alkuperäisen tilauksen vastaanottamisesta. Se palauttaa hinnan, jonka olet ostanut tuotteestasi. Tähän sisältyy myyntitavaroita. Kaikki tavarat tarkistetaan palautettaessa. Tavarat ovat sinun vastuullasi, kunnes ne saavuttavat varastonsa, joten varmista, että ne on pakattu oikein ja etteivät ne voi vahingoittua matkalla! Rubbersole ei ole vastuussa tuotteista, jotka palautetaan meille vahingossa. Epätodennäköisessä tapauksessa, että esine palautetaan meille sopimattomassa kunnossa, se voi joutua lähettämään sen takaisin sinulle. Rubbersole suosittelee hankkimaan todisteita postituskulusta. Kaikkien esineiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossaan. Palautettujen tuotteiden tulee sisältää tunnisteet ja kaikki pakkaukset, esim. kengät tulee palauttaa alkuperäisen kenkärasian mukana.

 • Mitä maksutapoja Rubbersole hyväksyy?

  Voit maksaa tilauksesi millä tahansa alla luetelluilla maksutyypeillä: Debit / luottokortti, PayPal ja lahjakortti. Rubbersole ottaa turvallisuutta vakavasti, ja maksutietosi ovat turvassa kanssa. Se on sitoutunut varmistamaan, että se pitää asiakkaat turvassa. Tämän suorittamiseksi se suorittaa joidenkin tilausten henkilöllisyystarkistukset. Jos se ei pysty vahvistamaan henkilöllisyyttäsi, se voi ottaa yhteyttä pyytääksesi sinulta hieman lisätietoja.

Poimi tästä mukaasi uusin Rubbersole tarjouskoodi

Katso Rubbersole Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Rubbersole-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.