kaikkialennuskoodit.com

Romwe Alennuskoodit Tammikuu 2021

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Romwe Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Romwe-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

romwe.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Romwe tarjouskoodi

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Romwe Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Romwe-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Seuraa tätä, Romwen pisteiden käyttäminen: Kun teet ostoksesi, tilaussivulla voit käyttää ROMWE-pisteitä kokonaismäärään. Ohjeet ROMWE-pisteiden käyttämiseen: a. Jokainen 100 pistettä = 1 dollari. Pisteiden avulla voit vähentää jopa 70% tuotteiden kokonaismäärästä tilauksen yhteydessä (vain tuotteiden kokonaishinta on tuettu, ilman postikuluja, vakuutuksia ja veroja). Esimerkiksi, jos tilauksesi kokonaissumma on 10 dollaria, voit käyttää jopa 700 pistettä ja vähentää 7 dollaria. b. ROMWE-pisteet ovat voimassa 3 kuukautta. Jos niitä ei ole käytetty 3 kuukauden kuluessa ansaitsemisesta, pisteet vanhenevat automaattisesti.
Tässä on kuinka Romwen lompakon saldoa käytetään: Kuinka käyttää: Voit tarkastella lompakon saldoa \"Tilaa\" -sivulla ja soveltaa sitä ostokseesi.Huomaa, että jos tilauksesi maksamiseen käytetty valuutta eroaa siitä Wallet-saldoasi, Wallet Balance -ruutu ei näy \"Tilaus\" -sivulla. Kuinka nostaa: Noudata näitä vaiheita: kirjoita \"Oma lompakkoni\" → napsauta \"VAKAUTA talletus → kirjoita summa → napsauta\" Lähetä \". Varat palautetaan alkuperäiselle maksutilille, ja se vaatii joitakin päiviä. .
Romwen toimitus kestää yleensä: Käsittelyajan suhteen tilauksen valmistelu voi kestää 3-7 arkipäivää tilauksen tekemisen jälkeen. Tämä on varmistaa, että tilauksesi on oikein. Tämä käsittelyaika ei sisällä toimitusaikaa. Toimitusajan suhteen tarkista Toimitustiedot-sivu. Kirjaudu sisään tiliisi >> napsauta \"Omat tilaukset\" ja napsauta \"Seuraa tilauksen tietoja\" -painiketta saadaksesi lisätietoja.
Palauttaa Romwe: Sinulla on 60 päivää ostopäivästä päättää, sopiiko tuote sinulle. He ottavat mielellään romwe.com-sivustolta ostetut palautumattomat, pesemättömät tai vialliset tuotteet. Huomaa, että seuraavia tavaroita ei voida palauttaa: bodi, alusvaatteet ja yöpuvut, uimapuvut, korut, henkilökohtainen ja terveydenhuolto sekä tarvikkeet (paitsi huivit, pussit ja merenneitopeitot). Tuotteita, joissa ei ole palautusmerkkejä ja ilmaisia ​​lahjoja, ei voi palauttaa. Ja älä lähetä palautusta paketissasi olevaan osoitteeseen. Se ei ole heidän palautusosoite ja vaikuttaa palautuksen käsittelyyn. He eivät hyväksy palautettuja tavaroita, jotka olet lähettänyt sinulle suoraan tarkistamatta heidän ensimmäisiä.