kaikkialennuskoodit.com

Rapunzel Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Tutustu Rapunzel tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Rapunzel Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

rapunzelofsweden.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Rapunzel tarjouskoodi

Tutustu Rapunzel tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Rapunzel Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Voit valita kassalla tilauksesi toimitustavan ja samalla näet myös toimitusajat. Pyrimme pitämään tuotteita aina varastossa. Jos emme kuitenkaan voi toimittaa tuotetta heti, se on kerrottu sekä tuotteen esittelytekstin yhteydessä että kassalla. Jos kaikkea tilaamaasi ei voida toimittaa heti, ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua löytämään vastaavan tuotteen tai järjestää osatoimituksen. Jos tuote on loppunut varastosta, emmekä pysty pitämään sovittua toimitusaikaa, otamme sinuun yhteyttä. Jos paketti ei ole tullut perille, ilmoita asiasta meille 14 päivän kuluessa tilauspäivästä. Kaupan voi perua kuluitta, jos emme pysty pitämään sovittuja toimitusehtoja. Suuret juhlapyhät ja liikennehäiriöt saattavat viivästyttää lähetyksiä. Huomaa muutokset tuotteiden toimitusajoissa juhlapyhien aikaan.
Me Rapunzelilla haluamme, että tunnet kuluttajana olosi turvalliseksi tehdessäsi meillä ostoksia. Siksi sinulla on aina oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote ja tehdä reklamaatio virheellisestä tuotteesta. Jos haluat perua tilauksesi tai palauttaa tilaamasi tuotteet, ilmoita siitä meille kirjallisesti 14 päivän kuluessa. Voit tehdä sen palautuslomakkeella tai sähköpostilla. Kun käytät vaihto-/palautusoikeuttasi, vastaat itse palautuksesta aiheutuvista postikuluista ja tuotteiden arvon mahdollisesta alentumisesta johtuen niiden käsittelystä tavalla, joka ei ole välttämätön tuotteen ominaisuuksien ja muodon toteamiseksi. Jos tilaukseesi on kuulunut kampanjatuote, tilauksen yhteissumman tulee myös palautuksen/vaihdon jälkeen ylittää tuotteen saamiseen oikeuttava summa/kappalemäärä, jotta voisit pitää tuotteen. Jos tilauksen yhteissumma/kappalemäärä alittaa tämän summan/kappalemäärän, veloitamme sinulta tuotteen arvon. Ei koske toimituskuluja ja lahjoja.