kaikkialennuskoodit.com

Power Alennuskoodit & Kupongit Helmikuu 2021

Katso Power Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Power-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

power.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Power tarjouskoodi

Katso Power Alennuskoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Power-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

60 päivän vaihto- ja palautusoikeus myymälässä ja netissä! Jos et ole valitsemaasi tuotteeseen syystä tai toisesta täysin tyytyväinen, tuo tuote 60 päivän kuluessa takaisin ja hyvitämme siitä täyden hinnan tai vaihdamme tuotteen toiseen. Voit palauttaa ostamasi tuotteen – joka on samassa kunnossa kuin ostohetkellä – 60 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta tai vastaanottamisesta ja saat rahasi takaisin. Palautus- ja vaihto-oikeus koskee lähes kaikkia tuotteita, myös käyttöön otettuja tietokoneita, tabletteja, hygieniatuotteita ja puhelimia. Palautuksen mukana tulee olla kaikki alkuperäisessä tuotepaketissa olleet osat ja varusteet. Myös mahdolliset kaupanpäällistuotteet tulee palauttaa. Ohjelmistot, pelit ja elokuvat pitää palauttaa sinetöidyssä, avaamattomassa pakkauksessaan. Palautusoikeus ei koske Powerin palvelutuotteita. Powerin palvelutuotteita ovat asennuspalvelut tai tuotteet tai palvelut, joihin kuuluu erillinen palvelusopimus. Parma-keittiötuotteet ja näihin liittyvät palvelut ja lisätuotteet eivät kuulu 60 päivän palautusoikeuteen.
Tilaa POWER-uutiskirje ja voita 500 € lahjakortti. Tilaamalla POWER-uutiskirjeen pysyt ajan tasalla uutuuksista ja kampanjoista. Arvomme kuukausittain 500 € arvoisen Power-lahjakortin uutiskirjeen tilaajien kesken.
Tilauksen normaali toimitusaika on yleensä 4-14 arkipäivää. Mikäli tilattua tuotetta ei ole enää saatavilla, ilmoitamme siitä sähköpostilla tai puhelimitse. Tilaus pyritään lähettämään kerralla mutta poikkeustapauksissa tuotteet saatetaan toimittaa useammassa erässä. Mikäli tilauksellanne on lisäpalveluita, niin toimitusaika voi venyä aiemmin ilmoitetusta.
Toimitamme lähtökohtaisesti kaikki tilaukset kotiovelle saakka. Tilatut tuotteet toimitetaan Manner-Suomen alueelle ja Ahvenanmaalle. Tilatut tuotteet voit halutessasi myös noutaa valitsemastasi SmartPOST-automaatista. Tilatut tuotteet pyritään lähettämään yhtenä lähetyksenä mutta poikkeustapauksissa tilaus saattaa tulla useammassa erässä.