Pizza Online Alennuskoodit - 50% Alennus Lokakuu 2023

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Pizza Online Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.

Lisää

 • Kaikki (3)
 • Alennuskoodit
 • Alennukset (3)
 • Ilmainen toimitus

Kokeile kaikkia Pizza Online-koodeja kassalla yhdellä napsautuksella.

Coupert löytää ja käyttää automaattisesti kaikki saatavilla olevat koodit, kaikki ilmaiseksi.

Vahvistettu
Katso alennuskoodi
  Alennus

  Pizza Online: Tilaa pizza ja saat 20% bonusta

  Vanhenee 30-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Pizza Online Alennuskoodi - 20% alennus

  Vanhenee 30-10-23
  Katso alennus
  Alennus
  50%
  Alennus

  Kuponki Pizza Online: Jopa 50% alennus + ilmainen toimitus

  Vanhenee 04-10-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Pizza Online-alennuskoodit

  Alennus

  Tilaa herkut toimitettuna kotiovellesi - Oulun parhaat ravintolat jopa 20% tarjouksin

  Vanhenee 21-09-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Tilaa Pizza Onlinesta ja saat tilauksestasi jopa 20% bonusta. Voit hyödyntää bonuksen tulevissa tilauksissasi

  Vanhenee 19-09-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Herkullista kasvisruokaa suoraan kotiovellesi Tampereella - Jopa 20% tarjoushinnoin

  Vanhenee 19-09-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Pizza-onlinen koodilla nyt valituista ravintoloista juoma 0 €

  Vanhenee 17-09-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Pizza-online on nyt Foodora Tilauksiin 0 euron toimitus

  Vanhenee 17-09-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Kerää tilauksistasi Pizza-online-bonusta - jopa 5%

  Vanhenee 17-09-23
  Katso alennus
  Alennus

Pizza Online-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Pizza Online sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Voit rekisteröidä sähköpostisi pizza-online.fi kautta. Rekisteröinnin jälkeen Pizza Online Alennuskoodit ja myynninedistämistoimet lähetetään postilaatikkoosi ajoissa, jotta et jää paitsi kaikista Pizza Online-alennuksista. On syytä mainita, että voit myös peruuttaa Pizza Online-tilauspalvelun milloin tahansa.
 • Onko Pizza Online lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, useat kauppiaan Pizza Online suositut tuotteet saavat alennusta jokaisesta Pizza Online myyntitapahtumasta. Tietyn ajanjakson aikana asiakkaat voivat nauttia Pizza Online Alennuskoodit sekä Kupongit tavallista suuremmalla alennuksella. Ennen kuin myyntitapahtuma saapuu, asiakkaat, jotka haluavat ostaa tuotteita verkkotunnuksesta pizza-online.fi, voivat kiinnittää huomiota ajankohtaisiin alennustoimintoihin, jotka tuovat myös yllätyksiä!
 • Kuinka käytän Pizza Online Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Kirjaudu sisään pizza-online.fi -palveluun, valitse ostettavat tuotteet ja laita ne ostoskassiin ja valitse sopiva Pizza Online Alennuskoodit suorittaaksesi maksun loppuun. On huomattava, että Pizza Online Alennuskoodit:lla on vastaava käyttösääntö. Voit tarkistaa sen napsauttamalla Pizza Online -asiakaskeskusta ja etsimällä Oma Alennuskoodit -sivuni. Sitten voit selata Pizza Online Kupongit -sivua ja tarkistaa kunkin Pizza Online Tarjouskoodit -sivusi alareunassa olevan säännön.
 • Voinko yhdistää Pizza Online Alennuskoodit?

  Ei. Alennuskoodit ta ei voi käyttää yhdessä kaupassa Pizza Online. Jokaisella Pizza Online alennuskoodilla on vastaavat käyttösäännöt. Pizza Online edellyttää, että vain yhtä alennuskoodia voidaan käyttää yhteen tilaukseen. On kuitenkin huomattava, että Pizza Online ilmaisen toimituksen eduista voi nauttia samanaikaisesti Pizza Online Kupongit kanssa.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata Pizza-online-palvelun tuotteita. Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä. Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, jotta vahvistus tulee perille. Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia, kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan. Pizza-online-palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot ja toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa voi myös olla yhteydessä suoraan toimittavaan ravintolaan nopeuttaakseen tiedon kulkua.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Pizza Online-verkkokaupassa

 • Pizza Online Sosiaalinen Media Tarjous

  Lue Pizza Online Kupongit uutisista, viimeisimmistä päivityksistä, tulevista tarjouksista ja kampanjoista sosiaalisessa mediassa, kuten Instagram, Facebook, Twitter tai Youtube. Se on loistava tapa alennettuun hintaan seurata sosiaalista mediaa.

 • Pizza Online Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Pizza Online on innoissaan voidessaan esittää lyömättömiä tarjouksia olemassa oleville asiakkaille osoittaakseen arvostusta olemassa oleville asiakkailleen ja toivottaakseen uudet tervetulleiksi. Alennuskampanja päättyy pian, joten toimi heti.

 • Pizza Online Loma Tarjous

  Sinua odottaa suuri säästömahdollisuus Pizza Online ostoskauden alennuksen vuoksi. Se on rajoitetun ajan tarjous valtavalle valikoimalle alennettuja tuotteita. Osta tuotteesi Lokakuu ja saat jopa 50% alennuksen.

 • Pizza Online Ilmainen Toimitus

  Tee nyt tilauksesi kauppiaalta Pizza Online Alennuskoodit ja säästä suuria säästöjä Pizza Online tuotteista. Unohda toimituskulut ja voit ostaa mitä tahansa Lokakuu 2023.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

KUPONGIT LÖYTYNYT!
Keskim. säästö: 32.80€
Käytä kaikkia koodeja
Coupert voi testata ja käyttää kaikkia kuponkeja yhdellä napsautuksella.
Arvioi se!
3.6 /604 ääntä

Tietoja Pizza Online

Palvelumme tarkoituksena on koota Suomen ravintolat yhden osoitteen alle. Palvelussa ravintolalla on mahdollisuus tarjota tuotteitaan kuluttajille oman verkkokauppansa kautta. Voit vaivatta muun muassa: Tilata uusimmat tilauksesi helposti uudelleen, tarkastaa yhteenvedon käyttämättömistä bonuksistanne ravintoloihin, hyödyntää jo kertaalleen syöttämänne tilausten lisätiedot, muokata suurimman osan tuotteista mielenne mukaisiksi, tai lisätä suosikkituotteitasi näkymään ensimmäisinä tuotelistoissa. Voit tarkastella ja käyttää Pizza Online alennuskoodeja säästääksesi vielä enemmän.

Suositut kaupat

Pizza Online Alennuskoodit