kaikkialennuskoodit.com

Pinkorblue Alennuskoodit & Kupongit Saattaa 2021

Pinkorblue verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Pinkorblue Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Pinkorblue-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

pinkorblue.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Pinkorblue tarjouskoodi

Pinkorblue verkkokaupasta löydät laadukkaita Hyödynnä Pinkorblue Alennuskoodit & Kupongit. Täältä löydät melkein kaikki Pinkorblue-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Saa ensimmäisenä tietoa tarjouksista, eduista ja tuoteuutuuksista! Tilaa uutiskirjeemme.
Toimituskulut ovat 9,90 €, jos tilauksen arvo on vähemmän kuin 100 €. Toimitus on ilmainen, jos tilauksen arvo ylittää 100 €. Toimituskuluihin sisältyy kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Tavallisesti toimitusaika on 3-7 arkipäivää sen jälkeen, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Saat meiltä lähetyksen seurantatunnuksen, kun olemme postittaneet tilauksesi. Tilaukset toimittaa perille PostNord Logistics. Tilaukset toimitetaan lähimpään MyPack-noutopisteeseen, esimerkiksi K-markettiin. Saat ilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa noutopisteestä. Jos tilauksesi sisältää useita tuotteita, tilauksesi on voitu lähettää useammassa eri paketissa. Yleensä saat kaikista paketeista omat lähetystunnukset, joilla jokaista pakettia voi seurata. Puuttuneiden tuotteiden osalta suosittelemme aina ottamaan yhteyttä asiakaspalvelumme joko sähköpostilla tai puhelimitse.
Sinulla on oikeus palauttaa tilaamasi tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Käyttääksesi palautusoikeuttasi riittää, että ilmoitat siitä meille 14 päivän sisällä. Huomioithan, että palautusoikeus ei koske käytettyjä tavaroita. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin saat lisätietoja palautuksesta ja ilmaiseen palautukseen oikeuttavan lähetysdokumentin. Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja laita se pakettiin palautettavan tuotteen kanssa. Jos sinulla ei enää ole lomaketta, voit laittaa pakettiin lapun, jossa on tilausnumerosi. Rahasi palautuvat/laskusi peruuntuu, kun palautuksesi on käsitelty, tähän voi kulua 2-3 viikkoa.