kaikkialennuskoodit.com

Original Penguin Alennuskoodit Lokakuu 2020

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Original Penguin Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

originalpenguin.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Original Penguin-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Original Penguin: llä opiskelija-alennusta?

  Joo, Original Penguin: lla on. Avaa 15% opiskelija-alennus Student Beans: n avulla. Sinä voit käyttää opiskelija alennuksen koodia kassalla saadaksesi 15% alennuksen tilauksestasi. Sinä voit yksinkertaisesti rekisteröidä Student Beansiin varmistaaksesi opiskelijan tilan ja saadaksesi opiskelija-alennuksen jo tänään ja ostaa mitä haluaisit.

 • Onko Original Penguin: lla palauttamispolitiikkaa?

  Original Penguin hyväksyy pesemättömien, käyttämättömien, vahingoittumattomien tai viallisten tuotteiden palautukset. Se myöntää palautuksen kaikista käyttämättömistä ja vahingoittumattomista tuotteista, jotka palautetaan 60 päivän kuluessa ostosta 1. maaliskuuta 2020 jälkeen. Palautuksiin on liitettävä alkuperäinen kuitti ja ne maksetaan alkuperäisen maksun muodossa. Kaikki tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan (mahdollisuuksien mukaan) ja kaikilla lisävarusteilla täyden hyvityksen varmistamiseksi. Henkilökohtaisia, monogrammittuja tai lopullisia myyntitavaroita ei voi palauttaa tai vaihtaa.

 • Mitä maksutapoja Original Penguin hyväksyy?

  Original Penguin hyväksyy Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Apple Pay, PayPal, Amazon Pay ja Klarna. Tiliäsi ei veloiteta ennen kuin olet suorittanut kassalle prosessin. Tilaukset tarkistetaan ja hyväksytään ennen toimitusta. Turvallisuutesi vuoksi laskutuksen nimen ja osoitteen on vastattava maksamiseen käytetyn luottokortin nimeä ja osoitetta. Se pidättää oikeuden peruuttaa tilaukset, jotka eivät täytä näitä ehtoja.

 • Myykö Original Penguin lahjakortit?

  Joo, on. Nyt sinä voit ostaa 25 dollaria, 50 dollaria, 100 dollaria, 250 dollaria ja 500 dollaria Original Penguin-lahjakortteja. Se on todella hieno lahja ystävällesi tai sukulaisellesi. Kun olet valinnut lahjakortin määrän, sinä kirjoitat seuraavaksi vain vastaanottajan nimi ja sähköpostiosoite. Voit jopa lisätä pienen viestin, jos haluat.

Poimi tästä mukaasi uusin Original Penguin tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Original Penguin Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.