kaikkialennuskoodit.com

Origin Alennuskoodit Huhtikuu 2021

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Origin Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Origin-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

origin.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Origin tarjouskoodi

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Origin Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Origin-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

ElectronicArts-tuotteiden hankintaprosessi: Maksaaksesi EA-sisällöstä sinua pyydetään valitsemaan kunkin EA-pelin käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta. Lähettämällä tilauksen EA: lle ja toimittamalla maksutapasi tiedot, vakuutat, että: olet vahvistanut ostoksesi yksityiskohdat. laskutus- ja maksutapasi tiedot ovat totta ja tarkkoja, ja sinulla on valtuudet käyttää sellaista maksutapaa. Tilauksesi on tarjous ostaa EA-sisältöä ostohinnalla (määritelty alla osassa 3) ja esitetyillä ehdoilla. EA hyväksyy ja käsittelee useimmat tarjoukset 24 tunnin sisällä, vaikka joissakin tapauksissa EA: lla voi kestää jopa 72 tuntia tarjouksen käsittelyyn. Jos EA hyväksyy tarjouksesi, veloitamme maksutapasi ja lähetämme sinulle oston vahvistussähköpostin. Heidän velvollisuutensa toimittaa EA-sisältösi alkaa heti, kun tilauksesi on viimeistelty, ja täyttyy, kun saat EA-sisällön. EA ei toimita sinulle mitään EA-sisältöä, ennen kuin maksutavan tarjoaja on valtuuttanut maksun.
ElectronicArtsin ennakkotilaukset: Jotkut EA-sisällöt voivat olla saatavissa ennakkotilauksiksi ennen suunniteltua julkaisupäivää. Suurimman osan ennakkotilauksista ostomenettely saatetaan päätökseen (kuten kappaleessa 3 kuvataan) julkaisupäivänä ilman, että teet mitään muuta. Tietyissä tapauksissa he voivat veloittaa maksutapasi kaksi viikkoa ennen julkaisupäivää (he vahvistavat maksun varmennusviestillä). Jos maksutapasi vanhenee ennen julkaisupäivää, korttisi tarjoaja voi toimittaa heille päivitetyt korttitiedot ennakkotilauksen suorittamisen varmistamiseksi. Huomaa, että kun teet ennakkotilauksen, osa EA-sisältöohjelmistosta voidaan ladata tietokoneellesi tai laitteeseesi ennen julkaisupäivää; julkaisupäivänä tietokone tai laite lataa automaattisesti jäljellä olevan osan EA-sisältöohjelmistosta. Voit peruuttaa EA-sisällön ennakkotilauksen julkaisupäivään saakka, ja maksetut summat palautetaan.