kaikkialennuskoodit.com

Onnibus Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Onnibus Kampanjakoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Onnibus-suosituimmat Alennuskoodit & Alennukset. textbtn

onnibus.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Onnibus tarjouskoodi

Hyödynnä Onnibus Kampanjakoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Onnibus-suosituimmat Alennuskoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

OnniBus.com on Suomen pääreittien kattava kaukobussiverkosto, jota liikennöidään nopeilla, suorilla ja vähän pysähtelevillä reiteillä todella edulliseen hintaan. Lippujen hinnat ovat jokaiselle lähdölle alkaen 1 € + 1 € varausmaksu. OnniBus.comin vuoroja liikennöidään pääasiassa kaksikerrosbusseilla.
OnniBus FLEX tarjoaa laajan reittiverkoston joustavasti monipuolisilla palvelutekijöillä: 610 pysäkkiä, mahdollisuus kuljettaa enemmän matkatavaraa, polkupyörä, lemmikit, sekä ostaa lippu kuljettajalta myös käteisellä. OnniBus FLEX -vuoroja liikennöidään perinteisillä yksikerrosbusseilla. OnniBus Flex -vuoroja ajavat yhtiöt ovat Koskilinjat/Gold Line, Koiviston Auto, Satakunnan Liikenne ja Kuopion Liikenne.
Varausta tehdessäsi tarkista matkan kulkureitti ennen maksamista. Maksua ei palauteta väärin tai tuplasti varatuista matkoista eikä matkoja voi muuttaa. Kun varauksen tekeminen on saatu päätökseen, varausta ei voi peruuttaa eikä siitä voi saada maksunpalautusta. Tarjoamme vaihtoehtoisen matkustusjärjestelyn tai täyden maksunpalautuksen vain niissä tilanteissa, joissa vuoro jää ajamatta meidän tuottamuksestamme johtuvasta syystä.