kaikkialennuskoodit.com

Omenahotelli Alennuskoodit Maaliskuu 2021

Hyödynnä Omenahotelli Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Omenahotelli-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset. textbtn

omenahotels.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Omenahotelli tarjouskoodi

Hyödynnä Omenahotelli Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Omenahotelli-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Jos joudut perumaan varauksesi tai tekemään siihen muutoksia, teet sen helposti klikkaamalla omenahotels.com-sivuston ”Minun varaukseni” välilehdelle ja kirjautumalla varausnumerolla ja varauksen tekoon käytetyllä sähköpostiosoitteella. Mikäli varaus oli tehty laskulla, muutoksista tai peruutuksista tulee mahdollinen uusi lasku tai hyvityslasku varauksessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle. Sinulla on oikeus muuttaa tai perua varauksesi kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa. Voit saada maksunpalautuksen tilisuorituksena tai hyvityksenä luottokortillesi. Myöhemmin kuin 24 tuntia ennen saapumisajankohtaa varauksia ei enää voi muuttaa tai peruuttaa. Ryhmiin sovelletaan erillisiä varausehtoja. Huom! Booking.com tai muun varauskanavan kautta tulleet varaukset pitää muuttaa ja perua samassa kanavassa jossa varaus on tehty.
Huoneeseen kuuluu korkealuokkainen kotimainen parivuode sekä kaksi mukavaa vuodetuolia. Jokaisessa huoneessa on aina kunnon taulu-tv, lakanat, pyyhkeet ja peitteet varatun huonetyypin mukaan.
Huoneissa on ilmainen internetyhteys. Huoneiden varusteluun kuuluu myös minijääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin (kertakäyttömukeja, lusikoita, kahvia ja teetä huoneessa), WC, suihku, saippuaa, hiustenkuivain ja ruokapöytä neljälle.
Osassa huoneita telkkareissa on myös Chromecast, jolloin voit jakaa oman laitteesi sisällön telkkarin ruudulle.