Omenahotelli Alennuskoodit - 15% Alennus Maaliskuu 2023

Hyödynnä Omenahotelli Alennuskoodit & Kampanjat: saat lisäsäästöjä jo valmiiksi edullisista hinnoista. Täältä löydät melkein kaikki Omenahotelli-suosituimmat Kampanjakoodit & Alennukset.

Lisää

 • Kaikki (15)
 • Alennuskoodit (3)
 • Alennukset (12)
 • Ilmainen toimitus

Vanhentuneet Omenahotelli-alennuskoodit

Omenahotelli-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Omenahotelli sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Useimmilla kauppiailla on omat jäsenyysedut, eikä Omenahotelli ole poikkeus. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen järjestelmä voi kerätä pisteitä jokaisesta ostoksestasi ja lähettää Omenahotelli Alennuskoodit ja muita etuja, joista vain jäsenet voivat nauttia ensimmäistä kertaa.
 • Onko Omenahotelli lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, erilaisten ostosalennusten tarjoaminen on yksi Omenahotelli:n toiveista. Säännöllinen myyntitoiminta on yksi parhaista tavoista Omenahotelli saavuttaa tämä tavoite. Alennustilaisuuksien aikana annetaan erikoisalennuksia ja Omenahotelli Kampanjakoodit vanhoille ja uusille asiakkaille. Muista siis selata kaikkialennuskoodit.com sivustoa myyntitapahtumien aikana löytääksesi Omenahotelli Alennuskoodit!
 • Kuinka käytän Omenahotelli Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Jotta voit käyttää Omenahotelli Alennuskoodit, sinun tulee ensin laittaa haluamasi tuotteet Omenahotelli -ostoskoriin ennen kuin siirryt kassalle. Kun olet täyttänyt omenahotels.com pyytämät henkilötiedot, voit helposti etsiä maksupainikkeen vieressä olevan syöttökentän, jossa lukee "Omenahotelli Alennuskoodit" tai jotain vastaavaa. Tähän tulee syöttää Omenahotelli Kupongit. Lopuksi, jos omenahotels.com -kentän vieressä on Käytä-painike, älä unohda napsauttaa sitä.
 • Voinko yhdistää Omenahotelli Alennuskoodit?

  Ei, et voi. Vaikka Omenahotelli Alennuskoodit on erilaisia, ei ole mahdollista käyttää useita Omenahotelli Alennuskoodit samanaikaisesti säästääksesi enemmän rahaa. Vaikka Omenahotelli asiakkaat eivät saa tehdä tätä, he voivat silti nauttia muista Omenahotelli:n tarjoamista eduista, kuten ilmaisesta toimituksesta ja pienistä lahjoista.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Jos joudut perumaan varauksesi tai tekemään siihen muutoksia, teet sen helposti klikkaamalla omenahotels.com-sivuston ”Minun varaukseni” välilehdelle ja kirjautumalla varausnumerolla ja varauksen tekoon käytetyllä sähköpostiosoitteella. Mikäli varaus oli tehty laskulla, muutoksista tai peruutuksista tulee mahdollinen uusi lasku tai hyvityslasku varauksessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle. Sinulla on oikeus muuttaa tai perua varauksesi kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamisajankohtaa. Voit saada maksunpalautuksen tilisuorituksena tai hyvityksenä luottokortillesi. Myöhemmin kuin 24 tuntia ennen saapumisajankohtaa varauksia ei enää voi muuttaa tai peruuttaa. Ryhmiin sovelletaan erillisiä varausehtoja. Huom! Booking.com tai muun varauskanavan kautta tulleet varaukset pitää muuttaa ja perua samassa kanavassa jossa varaus on tehty. Huoneeseen kuuluu korkealuokkainen kotimainen parivuode sekä kaksi mukavaa vuodetuolia. Jokaisessa huoneessa on aina kunnon taulu-tv, lakanat, pyyhkeet ja peitteet varatun huonetyypin mukaan. Huoneissa on ilmainen internetyhteys. Huoneiden varusteluun kuuluu myös minijääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin (kertakäyttömukeja, lusikoita, kahvia ja teetä huoneessa), WC, suihku, saippuaa, hiustenkuivain ja ruokapöytä neljälle. Osassa huoneita telkkareissa on myös Chromecast, jolloin voit jakaa oman laitteesi sisällön telkkarin ruudulle.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /669 ääntä

Tietoja Omenahotelli

Mikä sinulle on tärkeintä reissaamisessa? Se että saa olla ystävien kanssa? Se että pääsee harrastamaan? Vai se, että työmatkailu ei ala käymään työstä? Maailman ensimmäinen itsepalveluhotelliketju Omena Hotels on kaikille heille, joille yöpymisessä tärkeintä on hyvä uni. Meillä saat hyvät unet hyvillä paikoilla. Hotellimme sijaitsevat aina keskeisellä paikalla, joten pääset nopeasti nukkumaan hyvään sänkyyn. Sänkyymme pääsee helposti myös kauempaa, koska bussit, ratikat, junat ja laivat ovat lähellä. Omenassa saat vapauden valita omat elämyksesi. Kaupungin parhaat palvelut ja meidän hotellimme ovat samalla alueella, siis keskustassa. Kun valitset hotellin fiksusti, voit käyttää rahaa muihin juttuihin, niihin sinun omiin juttuihisi. Sinun ei tarvitse maksaa vaikkapa siitä, että sauna on aina lämmin, jos saunominen ei kiinnosta. Ja jos kiinnostaa, niin esimerkiksi Helsingissä Yrjönkadun uimahalli on ihan vieressä ja asut Löylyn ja Kulttuurisaunan puolivälissä. Mihin tahansa kaupunkiin menetkin, löydät kotisivuiltamme suosituksia matkailijoiden hyviksi toteamista palveluista. Ja maksat vain niistä, joita käytät.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Omenahotelli-verkkokaupassa

 • Omenahotelli Sosiaalinen Media Tarjous

  Seuraa Omenahotelli Facebookissa, Twitterissa, YouTubeissa, Instagramissa, Pinterestissa tai Snapchatissa ja saat ensimmäisenä tiedon uusimmista trendeistä ja parhaista tarjouksista. Sinulla saattaa olla mahdollisuus saada yksinoikeudella Omenahotelli Alennuskoodit Maaliskuu 2023.
 • Omenahotelli Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Uskollisena Omenahotelli asiakkaana saat automaattisesti pääsyn kaikkiin heidän loistaviin tarjouksiinsa. Selaa Omenahotelli Kupongit tänään saadaksesi mahtavan alennuksen jopa 15%.
 • Omenahotelli Loma Tarjous

  Asiakkaat saavat aina suurimman alennuksen Omenahotelli tuotteista ostoskauden aikana, kuten Black Friday, Cyber Monday, Christmas Day ja Back to school kauden aikana. Pidä silmäsi auki äläkä koskaan missaa kaikkia tuottoisia Omenahotelli alennuskoodeja erityisjuhliin.
 • Omenahotelli Alennuskoodit

  Omenahotelli tarjoaa asiakkailleen parhaat tuotteet parhaaseen hintaan sekä vertaansa vailla olevan ostospalvelun. Voit jopa säästää enemmän käsin valitun Omenahotelli Kampanjakoodit ja suosikkituotetarjousten avulla.
 • Omenahotelli Ilmainen Toimitus

  Omenahotelli näyttää ilmaisen toimituksen alennuksen ostossivustonsa yläosassa tai julkisella tietoalueella verkkosivuston alaosassa. Jos haluat saada ilmaisen toimituksen alennuksen, tilauksesi tulee ylittää Omenahotelli vaatima ostossumma.

Suositut kaupat

Omenahotelli Alennuskoodit