kaikkialennuskoodit.com

Odd Molly Alennuskoodit Tammikuu 2021

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Odd Molly Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Odd Molly-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

oddmolly.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Odd Molly-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun kirjautua sähköposteihin osoitteessa Odd Molly :ssa?

  Joo on. Rähköpostiosoitteesi Odd Molly: n uutiskirjeelle rekisteröimisen jälkeen, voit saada 10% alennusta, jonka voit käyttää tätä alennusta viimeiselle tilaukselle. Jos et halua käyttää sitä voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa. Voit tietää kaikki uudet tulokkaat ennen kaikkia muita ja saada yksinoikeudella tarjouksia.

 • Onko Odd Molly: lla palauttamispolitiikkaa?

  Voit palauttaa tilauksen (mukaan lukien myynnissä olevat tavarat) 30 päivän kuluessa paketin saapumisesta tukiasemaan. Odd Molly perii palautusmaksun, joka vähennetään palautuksesta. Tuotteen on oltava alkuperäisessä kunnossaan kaikki etiketit kiinnitettynä. Tuotetta ei saa käyttää, pestä tai muuttaa millään tavalla. Odd Molly pidättää oikeuden kieltäytyä palautuksista, jotka eivät läpäise niiden laadunvalvontaa. Alusvaatteet voidaan palauttaa, jos ne on sinetöity ja alkuperäisessä kunnossaan. Se pidättää oikeuden hylätä kaikki palautukset, jos sinetti on rikki, hygieenisistä syistä.

 • Mitä maksutapoja Odd Molly hyväksyy?

  Yhteistyössä Klarna Checkoutin kanssa Odd Molly tarjoaa lasku-, osamaksu-, kortti- ja pankkisiirron (Norjaa lukuun ottamatta) seuraavilla markkinoilla: Ruotsi, Norja, Suomi ja Saksa. Kaikilla muilla markkinoilla se hyväksyy seuraavat maksutavat: Korttimaksu (Mastercard, VISA ja American Express) tai PayPal. Kun syötät henkilökohtaisiatietojasi, sinut tunnistetaan Klarna Checkoutissa ja näet käytettävissä olevat maksutavat. Valitsemastasi maksutavasta riippumatta Klarna tai mikä tahansa heidän kumppaneistaan on täysin vastuussa tapahtumasta.

 • Myykö Odd Molly lahjakortit?

  Onko sinulla ongelmia selvittää, mikä on täydellinen lahja? Ei tarvitse huolestua enää, Odd Molly on täällä auttamassa! Hanki Odd Molly: n lahjakortti rakkaillesi. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä, ja se voidaan lunastaa sen verkkokaupassa. Lahjakortti saat sähköpostitse heti ostoksesi jälkeen. Lähetä se onnekkaalle vastaanottajalle tai tulosta ja aseta se kauniiseen kirjekuoreen! Voit ostaa verkosta lahjakortin jonka arvo on enintään 10,000 SEK (vähimmäiskulutuksen ollessa 250 SEK).

Poimi tästä mukaasi uusin Odd Molly tarjouskoodi

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Odd Molly Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Odd Molly-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.