kaikkialennuskoodit.com

Nettilamppu Alennuskoodit Saattaa 2021

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Nettilamppu Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Nettilamppu-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

nettilamppu.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Nettilamppu tarjouskoodi

Nappaa tästä netin ihastuttavimmat Hyödynnä Nettilamppu Alennuskoodit & Alennukset, joilla shoppailet huokeaan hintaan. Täältä löydät melkein kaikki Nettilamppu-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Valaistuksen osuus suomalaisten kotitalouksien sähkönkulutuksesta on noin 22 prosenttia, jos lämmitystä ei oteta huomioon. Kun valitset kotiisi tai yrityksesi tiloihin laadukkaat, energiaa säästävät lamput ja valaisimet ja suunnittelet valaistuksen huolellisesti, teet ympäristöteon. Samalla säästät selvää rahaa. Energiansäästölamput ovat hyvä valinta yleisvalaistukseen. Ne kestävät käytössä kymmenen kertaa hehkulamppua pidempään ja kuluttavat parhaimmillaan jopa 80 prosenttia vähemmän sähköä. Energiansäästölamput sopivat parhaiten pitkäaikaiseen käyttöön. Kohdevalaistukseen kannattaa valita halogeeni- tai LED-lamppu. Halogeenilamput kuluttavat energiaa noin 30 prosenttia hehkulamppuja vähemmän ja kestävät yli 20 kertaa pidempään. Ne sopivat hyvin esimerkiksi WC-tiloihin ja komeroihin, joissa valoa tarvitaan vain hetken aikaa kerrallaan. LED-lamput kuluttavat niukasti energiaa ja kestävät jopa 50 kertaa kauemmin kuin hehkulamput. Ne sopivat oivallisesti esimerkiksi saunan ja pesutilojen valaistukseen sekä ulkovalaisimiin. Laadukkailla LED-valaisimilla voit saavuttaa jopa 90 prosentin säästön energiakustannuksissa ilman, että valaistusteho heikkenee.
Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat 10 €:n alennuksen! Tiedotamme sinua uusista tuotteista, sisustustrendeistä ja tarjouksista.
Toimituskulut Suomeen:
Tilauksen arvo 99 € tai enemmän - Ilmainen toimitus
Tilauksen arvo vähintään 15 €, mutta alle 99 € - 6,90 €
Tilauksen arvo alle 15 € - 9,90 €