kaikkialennuskoodit.com

Netrauta Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Tutustu Netrauta tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Netrauta Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

netrauta.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Netrauta tarjouskoodi

Tutustu Netrauta tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Netrauta Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Netraudassa kaupankäynti on riskitöntä. Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta.
Netraudan valikoimista löydät yli 15 000 tuotetta, joiden toimitusmaksu on ilmainen, kun tilauksesi loppusumma ylittää 200 €.
HUOM! Ilmainen kotiintoimitus ei koske erillisrahditettavia tuotteita. Jokaisen tuotteen tiedoissa toimituskustannuksen kohdalla on erikseen maininta, onko kyseessä erillisrahditettava tuote vai tuote, joka toimitetaan ilmaiseksi asiakkaalle. Showroomeissamme esillä olevat mallituotteet, jotka ovat poistomyynnissä, ovat myös erillisrahditettavia tuotteita mikäli muuta ei ilmoiteta.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote voidaan jättää suoraan ja sellaisenaan postin kuljetettavaksi, eikä palautus kokonsa tai painonsa takia edellytä postin erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta. Palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita.
Netraudan valikoimasta löydät yli 15.000 tuotetta, joiden toimitusmaksu on ilmainen, kun tilattujen tuotteiden loppusumma ylittää 200€. Huom! Ilmainen toimitus ei koske erillisrahditettavia tuotteita. Jokaisen tuotteen tiedoissa toimituskustannuksen kohdalla on erikseen maininta mikäli kyseessä on erillisrahditettava tuote.