kaikkialennuskoodit.com

NET-A-PORTER Alennuskoodit & Kampanjakoodit Marraskuu 2020

Tältä sivulta löydät Hyödynnä NET-A-PORTER Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki NET-A-PORTER-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat. textbtn

net-a-porter.com >

NET-A-PORTER-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Miten palautus NET-A-PORTER:hin tapahtuu?

  Tuotteen vaihtaminen tai palauttaminen ei voisi olla helpompaa. Voit esimerkiksi yrittää ostaa tavaroita NET-A-PORTER:sta, jotka ovat yhtä mukavia kuin kotona, jos haluat muun kokoisia tai hyvityksiä, työ- tai muut osoitteet veloittavat. 28 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta: tuote palautetaan. Palautukset, jotka eivät täytä käytäntöä, palautetaan sinulle.

 • Saako maksaa verkkopankilla NET-A-PORTER:n verkokaupassa?

  Visa-, MasterCard voidaan käyttää maksamiseen. Voit myös maksaa PayPalilla. Kun valitset tämän vaihtoehdon kassalla, sinut ohjataan PayPalin verkkosivustoon suorittamaan osto ja palata sitten NET-A-PORTER:hin. Maksut vähennetään kortistasi vain lähetyshetkellä. Jotta tulevaisuuden ostos olisi nopeampaa, voit tallentaa luottokorttitietosi turvallisesti tällä vaihtoehdolla. Luottokorttitietojasi ei koskaan näytetä, vain neljä viimeistä numeroa näkyvät, jotta tiedät käytetyn luottokortin. Jos muutat tai lisäät uuden osoitteen, sinun on annettava pankkikorttitietosi uudelleen.

 • Onko NET-A-PORTER:lla sovellus saatavana?

  NET-A-PORTER:n sovellus on saatavana iOS-, Android-mobiili- ja tablet-laitteille, ja se on pikakuvakkeesi yli 800 parhaalle muotisuunnittelijalle maailmassa. Lataa nyt ostoksille ja saada inspiraatiota milloin tahansa, missä tahansa. Hallitse suosikkejasi ja vastaanota ilmoituksia, kun tavarat palautetaan varastossa. Vastaanota ilmoituksia yhteistyöstä, jota ei pidä unohtaa, yksinoikeudellisista tyyleistä jne. Käytä kortin skannaustoimintoa syöttääksesi maksutiedot nopeasti ja tarkasti, nopeuttaaksesi näin kassalle suorittamista.

 • Onko NET-A-PORTER:n lahjakortteja saatavana asiakkaille?

  NET-A-PORTER:n lahjakortti on täydellinen lahja joka kerta, täydellinen naisille, jotka tuntevat maunsa. Lahjakortit ovat tyylikkäitä lahjoja. Tämän tyylikkään välipalan tarjoaa ylellinen ikoninen musta laatikko, anna hänen valita, tämä tyylikäs välipala lähetetään suoraan postilaatikkoonsa, täydellinen, jos etsit viime hetken lahjaa. Toimitusta tai fyysistä osoitetta ei tarvita, valitse vain haluamasi summa ja siirry suoraan kassalle.

Poimi tästä mukaasi uusin NET-A-PORTER tarjouskoodi

Tältä sivulta löydät Hyödynnä NET-A-PORTER Alennuskoodit & Kupongit ja Tarjouskoodit. Täältä löydät melkein kaikki NET-A-PORTER-suosituimmat Kampanjakoodit & Kampanjat.