kaikkialennuskoodit.com

Nasty Gal Alennuskoodit & Kupongit Lokakuu 2020

Tutustu Nasty Gal tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Nasty Gal Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

nastygal.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Nasty Gal-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Nasty Gal: llä opiskelija-alennusta?

  Joo, sillä on. Se on tehnyt yhteistyön Student Beans ja UNIDAYS-ryhmän kanssa antaaksesi teille pääsyn sen yksinoikeuksiin. Voit rekisteröidä Student Beans ID tai UNIDAYS, tarkistaetaan opiskelijan tila ja sitten saat opiskelija-alennuksen, jonka on 50% alennusta. Voit ostaa mitä haluaisit Nasty Gal: n verkossa tätä alennusta käyttämällä.

 • Onko Nasty Gal: lla palauttamispolitiikkaa?

  Ison-Britannian ja Irlannin palautukset ovat ILMAISIA palautusportaalin avulla. Kansainvälisistä palautuksista joudut maksamaan palautuksesta, voit selvittää postin hinnan portaalista tai sinua pyydetään lataamaan palautusetiketti ja maksamaan postikulut paikallisessa postitoimistossa. Käytä jäljitettävää palvelua ja säilytä lähetystodistuksesi vasta, kun hyvitys on käsitelty. Sinulla on 45 päivää aikaa lähettää jotain meille takaisin siitä päivästä, kun vastaanotit sen. 1. Pakkaa esineesi uudelleen. 2. Kirjaudu sisään käyttäjän Nasty Gal: n palautusportaaliin. Tarvitset tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi / puhelinnumerosi neljä viimeistä numeroa. 3. Valitse haluamasi palautusvaihtoehto (Tulosta palauttaa tarran kotona tai myymälä-vaihtoehdoissa). 4. Kun olet käsitellyt paluun portaalissa, olet valmis lähettämään sen pois! Varmista, että säilytät todistuksen postimaksusta! 5. Pidä silmällä palautusseurantaa. Saat sähköpostin heti, kun Nasty Gal on vastaanottanut palautetun tuotteen.

 • Mitä maksutapoja Nasty Gal hyväksyy?

  Nasty Gal hyväksyy seuraavat maksukorttien: Visa, Visa pankkikortti, MasterCard, maestro, Electron ja American Express. Se hyväksyy myös PayPal, Apple maksaa (iOS vain), clearpay (ei saatavilla App), giftcards ja prepaid pankkikortit. Huomaa: kaikki maksut on tehtävä online kun tilauksen. Se ei ole kykyä paikka tilata puolestasi. Kun tulet lopullinen laskutus sivu ja lähetät tilaus, ne välittömästi yhteyttä Pankki tai kortti liikkeeseenlaskijan lupaa ottaa maksu tililtäsi.

 • Myykö Nasty Gal lahjakortit?

  Voit lähettää jopa 1 000 dollarin lahjakortin ehdotuksella käyttää sitä Nasty Gal :ssa. Räätälöity lahjakortti toimitetaan mukautetussa onnittelukortissa sähköpostitse, postitse tai tulosteena. Tämä yhdistää lahjakortin antamisen harkinnan ja lahjoittamisen mukavuuden ja joustavuuden. Vastaanottaja lunastaa ne verkossa ja vastaanottaa lahjakkaat varat heille sopivalla tavalla: maksuna pankkitililleen tai PayPaliin tai fyysisellä lahjakortilla, jonka Nasty Gal toimittaa heille ilman lisäkustannuksia.

Poimi tästä mukaasi uusin Nasty Gal tarjouskoodi

Tutustu Nasty Gal tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Nasty Gal Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.