kaikkialennuskoodit.com

Name It Alennuskoodit Kesäkuu 2021

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Name It Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä. textbtn

nameit.com >
 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus

Name It-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Onko Name It:lla alennusta saatavana uusille asiakkaille?

  Liity kerhoon ja saat 5 euron alennuksen seuraavasta verkkokaupan ostostasi. Kyllä, kun rekisteröidyt sähköpostitse ja liittyä jäseneksi, saat 5 euron erityisen alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. Tilauksesi sivustolle Name It voidaan peruuttaa milloin tahansa. Rekisteröintitapa on hyvin yksinkertainen: kirjoita vain sähköpostiosoitteesi verkkosivustolle ja saat sähköpostin. Rekisteröityessään voit valita, tilataanko suositeltuja sähköposteja verkkosivustolta. Kun olet tilannut sähköpostin, saat helposti uusimmat tuotetiedot ja haluamasi erikoisvalinnat, erikoistarjoukset kullekin vuodenaikalle jne.

 • Miten tuotteet toimivat Name It:sta?

  Normaali toimitus Name It:sta kestää 4-7 työpäivää, 4,95 euroa (ilmainen yli 60 euron tilauksille). Toimitus seuraavana arkipäivänä klo 17.00 ennen tilaamista 1–2 arkipäivää 14,95 €. Kun paketti on poistunut varastostani, saat sähköpostin seurantanumerolla, jotta voit seurata pakettia, kunnes se vastaanotetaan. Tietojen jäljittäminen voi viedä jopa 2 työpäivää. Seuranta voi alkaa vasta, kun paketti saapuu maasi lajittelulaitokseen.

 • Kuinka maksaa tilaukset Name It:sta?

  American Express, VISA, VISA Electron ja MasterCard ovat kaikki hyväksyttäviä Name It:lle. Kaikkien luotto- ja maksukorttien haltijoiden on varmistettava ja valtuutettava kortin myöntäjä ylläpitämään turvallisuutta ja estämään petoksia. Tilauksesi numero on ilmoituksessa. Kun tilauksesi on loppunut, sinua ei veloiteta. Jos tilaustasi ei jostain syystä voida lähettää, sinua ei veloiteta. Luottokortin myöntäjä voi varata tilauksen summan tilillesi, mikä tarkoittaa, että et voi käyttää varoja lyhyessä ajassa.

 • Tarjoaako Name It sovellus asiakkaille?

  Sovelluksen avulla voit ostaa Name It:n tuotteita milloin tahansa, missä tahansa, ja uusimmat trendit ja mallit ovat aina hyppysissäsi. Ole ensimmäinen, joka saa uutisia. Voit ostaa muodikkaita lasten vaatteita milloin tahansa ja missä tahansa. Sovelluksen avulla voit helposti ostaa lapsia ja vauvojen vaatteita liikkeellä ollessasi tai kun yö on vihdoin hiljainen. Sovelluksen avulla löydät vauvan ja lasten vaatteet, joiden persoonallisuus, tyyli ja koko sopivat lapsellesi parhaiten.

Poimi tästä mukaasi uusin Name It tarjouskoodi

Katso tästä kaikki toimivat Hyödynnä Name It Alennuskoodit & Kampanjakoodit sekä uusi ajankohtainen Tarjouskoodit. Löydä aina toimiva Kupongit tai Alennukset meiltä.