kaikkialennuskoodit.com

Myprotein Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Tutustu Myprotein tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Myprotein Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

myprotein.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Myprotein tarjouskoodi

Tutustu Myprotein tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Myprotein Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Uusi aikakausi on saapunut! Suosittele kaveria tänään ja saa luottoa tilillesi. Tienaat 20€ jokaisesta suosituksesta ja kaverisi saa 20% alennusta heidän ensimmäisestä tilauksestaan.
Pisteitä uskollisuudesta. Ansaitset palkintopisteitä aina kun asioit Myproteiinin kanssa. Ansaitset yhden palkintopisteen jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Saatamme aika ajoin julkaista tarjouksia, jolloin kerrytät palkintopisteiden määrää.
Voit käyttää MP-palkintopisteitä milloin tahansa asioidessasi verkkosivuillamme. Pistesaldosi voit tarkistaa yksinkertaisesti kirjautumalla käyttäjätilillesi klikkaamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa tiliäsi ja valitsemalla sitten "MP-palkintopisteet" -välilehden. Tällöin näet erittelyn ansaituista pisteistä sekä käytettävissä olevan pistesaldon. Kun haluat käyttää pisteitä, toimi seuraavasti: Kassalla sinua muistutetaan kaikista MP palkintopisteistä kohdassa "Alennukset". Kirjoita pistemäärä, jonka haluat muuntaa, ja klikkaa "Käytä MP pisteitä" Pisteet muunnetaan automaattisesti euroiksi ja vähennetään tilauksestasi, jonka jälkeen päivitetty maksettava summa näkyy. Tämän jälkeen suorita maksutapahtuman vaiheet normaalisti loppuun asti.
Palkintopisteet tulee käyttää 12 kuukauden kuluessa sen ilmoitetusta päivämäärästä. Epäselvyyden välttämiseksi palkintopisteitä voidaan käyttää vain tällä sivustolla. Et ole oikeutettu saamaan palkkiota minkäänlaista maksua vastaan eikä palkintopisteitä voi muuttaa rahaksi eivätkä ne ole millään tavalla siirrettävissä. Jos peruutat tai palautat tilauksesi (kokonaan tai osittain) syystä riippumatta, et näin ollen ole oikeutettu saamaan palkintopisteitä peruutetuista tai palautetuista tuotteista. Pistesaldosi tullaan korjaamaan, kun hyvitys on käsitelty.