kaikkialennuskoodit.com

Miniinthebox Alennuskoodit & Kampanjakoodit Maaliskuu 2021

Löydä helposti Hyödynnä Miniinthebox Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Miniinthebox-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

miniinthebox.com >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Miniinthebox tarjouskoodi

Löydä helposti Hyödynnä Miniinthebox Alennuskoodit & Tarjouskoodit kotimaisiin ja ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Täältä löydät melkein kaikki Miniinthebox-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Voit tehdä muutoksia miniinthebox-tilaukseesi: Jos haluat muuttaa tilaustasi, he suosittelevat tilauksen peruuttamista (opi täältä); jatka sitten uuden tilauksen tekemistä. Huomaa, että vaikka suurin osa heidän tuotteistaan ​​voidaan peruuttaa, kunnes ne lähetetään, tiettyjä tuotteita ei voida peruuttaa, koska niistä voidaan periä uusinta- / käsittelymaksu.
Lue miniinthebox-tuotteiden palautuskäytäntö alla, he tekevät parhaansa auttaakseen sinua. Palautettavat tavarat: Tuotteiden, jotka voidaan palauttaa / palauttaa tai vaihtaa 30 päivän kuluessa vastaanottamisesta, on noudatettava seuraavia ehtoja: 1. Vialliset esineet ovat vaurioituneet / rikkoutuneet tai likaantuneet saapuessaan. 2. Väärässä koossa / värissä vastaanotetut tuotteet. Tuotteiden, jotka voidaan palauttaa / palauttaa tai vaihtaa 7 päivän sisällä vastaanottamisesta, on noudatettava seuraavia ehtoja: 1. Tuotteet eivät ole täyttäneet odotuksesi. 2. Kohteet ovat pesemättömiä, käyttämättömiä, käyttämättömiä, merkittyjä ja muuttumattomia. Huomaa: Tässä tilanteessa he eivät ole vastuussa toimituskustannuksista. Palautusedellytykset : Jos tuotteissa ei ole laatuongelmia, varmista, että palautetut tuotteet ovat käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Kaikkien palautuspyyntöjen on oltava asiakaspalvelutiimin valtuutuksia ennen lähettämistä palautettuun osoitteeseen. Heidän tiiminsä ei pysty käsittelemään palautettuja tuotteita ilman tuotteen palautuslomaketta.