kaikkialennuskoodit.com

Matkavekka Kampanjakoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Katso Matkavekka Kampanjakoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Matkavekka-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit. textbtn

matkavekka.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Matkavekka tarjouskoodi

Katso Matkavekka Kampanjakoodit ja Tarjouskoodit ja tilaa tuotteet kotiisi jo tänään. Täältä löydät melkein kaikki Matkavekka-suosituimmat kuponkikoodit ja promokoodit.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Matkavekkaan kirjatut matkalaukut: Matkapaketti / lentohinta ei sisällä kirjattuja matkatavaroita. Jokainen matkustaja voi varauksen yhteydessä tai ennen matkan alkua ostaa lisämaksusta istuimen yhdelle matkalaukulle, jonka paino on enintään 17 kg. Matkalaukun koko voi olla jopa 80x120x100cm. Hinta on 9 euroa per suunta per laukku. 1.Varat tehdään 7. maaliskuuta 2019 mennessä: Matkan hintaan sisältyy yksi matkalaukku, joka voi olla enintään 17 kg matkustajaa kohden ilman mainintaa, vaikka kiloraja on ollut korkeampi matkaa varattaessa. 2.Varat 8. maaliskuuta 2019 alkaen: Lisämatkatavarat voivat painaa jopa 17 kg, vaikkakin kiloraja oli korkeampi varauksen yhteydessä. 3.Yli 2-vuotiaiden lastenrattaat on sisällytettävä matkakumppanilla ostettujen kirjattujen matkatavaroiden painorajoitukseen. Huomaa, että matkatavarat eivät saa ylittää 32 kg: n painorajaa. Kaksi tai useampi matkustaja saa tuoda oman matkalaukunsa (esim. Kaksoiskumppani, jolla molemmilla on 17 kg matkalaukku, voi kuljettaa yhden laukun, joka on enintään 32 kg).
Matkavekka-matkan aikana: On tärkeää, että ilmoitat heille kaikista matkapaketin toimintahäiriöistä. Suurin osa ongelmista voidaan ratkaista loman aikana, ja sen jälkeen voit jatkaa lomaasi hyvällä tuulella. Monissa heidän lomakohteissaan oppaat ovat paikalla sinulle. Ennen matkan alkamista saat oppaan numeron avuksi 24 tuntia vuorokaudessa. Pidä numero mukanasi lomallasi ja kysy tarvittaessa oppaita. Retket sisältävät oppaan, jonka puhelinnumero on sinulle käytettävissä kiertueesi aikana. Itselento + hotellilomapaketit eivät sisällä opaspalveluita. Matkalla mahdollisesti esiintyvien ongelmien hätänumero löytyy lipulta. Hätätilanteessa voit myös kysyä apua hotellin vastaanotosta. Kiireellisiä asioita pyydetään myyntipalvelun kautta.