Matkapojat Alennuskoodit & Kupongit - 45% Alennus Lokakuu 2022

Tutustu Matkapojat tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Matkapojat Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Lisää

 • Kaikki
 • Alennuskoodit
 • Alennukset
 • Ilmainen toimitus
  Alennus

  Matkapojat: Tukholman, Tallinnan ja Pietarin tarjousmatkat

  Vanhenee 23-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Lähde joulumatkalle Matkapoikien kanssa

  Vanhenee 27-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Tallink Silja risteilyt alkaen vain hintaan 9€ käyttämällä Matkapojat tarjous

  Vanhenee 24-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Matkapojat: Päiväristeily Tallinnaan alk. 10 euroa

  Vanhenee 06-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Matkapojat: Päivä Tukholmassa -risteily alk. 20€

  Vanhenee 02-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Matkapojat: Risteily-hotellimatka Tallinnaan alk. 59€

  Vanhenee 13-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Onnittele päivänsankaria Matkapojat-lahjakortilla

  Vanhenee 01-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Varaa Matkapojat-patikkamatka Eurooppaan tänään - Mukana suomenkieliset oppaat

  Vanhenee 01-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Koko perheen lomat Euroopassa Matkapojat-verkkokaupasta

  Vanhenee 22-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Matkapojat tarjoukset rantakohteisiin ja kaupunkeihin säästävät lomasi hinnasta jopa -20%

  Vanhenee 19-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Lokakuun Matkapojat tarjous, jolla risteilyt Tallinnaan vain 12€ sivustolta varattuna

  Vanhenee 08-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Matkapojat äkkilähdöt risteilyille ja kaukokohteisiin jopa -45% alennuksella

  Vanhenee 26-04-23
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Matkapojat: Hyödynnä parhaat tarjoukset ja säästä

  Vanhenee 15-04-23
  Katso alennus
  Alennus

Vanhentuneet Matkapojat-alennuskoodit

  Alennus

  Saa Baltic Queen 22h risteilyt- tuote alimmillaan hintaan 18,5€ Matkapojatssa

  Vanhenee 23-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Nauti Kolmen puutarhan kierros-tuotteista alkaen 112€ Matkapojatssa

  Vanhenee 23-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Tallinnan risteilyt- tuote alimmillaan hintaan 19€ Matkapojatssa

  Vanhenee 21-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Maarianhamina- tuotteista lähtien 15,80€ Matkapojatsta

  Vanhenee 21-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Päiväristeily Mystar Megastar ja Star- tuotteista lähtien 31€ Matkapojatsta

  Vanhenee 20-09-22
  Katso alennus
  Alennus
  Alennus

  Saa Europa hotelli- tuotteista niin alhaisella hinnalla kuin 83€ Matkapojatssa

  Vanhenee 20-09-22
  Katso alennus
  Alennus

Matkapojat-sivustolle usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Pitääkö minun rekisteröityä Matkapojat sähköpostiin?

  Kyllä, tarvitset. Käytä vain omaa sähköpostiosoitettasi rekisteröityäksesi verkkotunnuksessa matkapojat.fi. Rekisteröinnin jälkeen voit nauttia seuraavista eduista: uusimmat Matkapojat Alennuskoodit, tarjoukset, syntymäpäivälahjat jne. Napsauta rekisteröintipainiketta osoitteessa matkapojat.fi ja suorita rekisteröinti loppuun Matkapojat sivustolla noudattamalla vastaavia ohjeita.
 • Onko Matkapojat lla myyntitapahtumia?

  Kyllä, Matkapojat tarjoaa asiakkailleen erilaisia alennuksia, ja säännöllisesti järjestettävät myyntitapahtumat ovat yksi niistä. Matkapojat tarjoaa useita yksittäisen tuotteen tarjouksia ja sivuston alennuksia jokaisessa myyntitapahtumassa. Erikoisfestivaaleilla Matkapojat Alennuskoodit voit nauttia erilaisista alennuksista. Jotkin Matkapojat ympärivuotisista tuotteista ilman alennuksia saavat myös alennusta tietyissä myyntitapahtumissa.
 • Kuinka käytän Matkapojat Alennuskoodit laitetta verkossa?

  Matkapojat Alennuskoodit:n käyttötapa on seuraava: varmista, että sinulla on jo tili verkkotunnuksessa matkapojat.fi, jos ei, luo ensin uusi. Sitten voit siirtyä kassasivulle, kun olet valinnut haluamasi Matkapojat -tuotteet. Täytä soveltuva Matkapojat Alennuskoodit kassasivulla, niin Alennuskoodit käytetään automaattisesti maksettaessa.
 • Voinko yhdistää Matkapojat Alennuskoodit?

  Voit aina löytää Matkapojat Alennuskoodit. Se vie vain muutaman sekunnin ja saat paljon erikoista Kampanjakoodit eri tyypeillä. Valitettavasti Matkapojat ei salli Kupongit:n pinoamista ja se maksaa vain YKSI Matkapojat alennuskoodin tapahtumaa kohden. Mutta jos ostat erikseen, saatat pystyä käyttämään tällä hetkellä omistamaasi Matkapojat Kampanjakoodit.
Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä
Varaus muodostuu, kun verkkomaksun suorittamisen jälkeen palataan takaisin Matkapoikien sivuille. Palautuminen tapahtuu automaattisesti, joten odota kärsivällisesti. Onnistuneen varauksen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen, jonka liitteenä on loppulasku ja varauserittely. Tarkista, että varauksen tiedot ovat oikein ja lue matkasta kertova kohdekuvaus huolellisesti. Jos varasit kotimaan liityntäkuljetuksiamme, löydät bussin lähtöajan osanottajatodistuksesta. Varausta voi muuttaa vain matkan varannut henkilö. Muutos- ja peruutusehdot löydät vahvistussähköpostin liitteenä olevasta kohdekuvauksesta sekä verkkosivustolta kyseisen matkan infosivun Tärkeää tietää -lehdykältä kohdasta Lataa pdf -esite. Internetistä varattavat ateriat ovat matkakohtaisia. Verkkovaraamon kohdassa 4/5 'Palvelut' löytyy valitsemallesi matkalle ennakkoon varattavat palvelut, mm ateriat. Ateriahinnat ovat etukäteen ostettuna edullisempia. Jos haluat varata ruokailun tiettyyn kattaukseen, ota yhteyttä myyntipalveluumme. Kattausvaraus tulisi tehdä mahdollisimman pian varauksen teon jälkeen. Paikkatilanne tarkistetaan aina erikseen. Huomioithan, että osalla laivoista kattausvaraus on pakollinen ja tästä syystä lisäpalvelut kohdassa ei näy varattavana aterioita lainkaan. Aterioiden hinnat löytyvät verkkovaraamon varausvaiheesta 4/5 'Palvelut'.

Samantyyppisiä alennuskoodeja

Arvioi se!
3.5 /614 ääntä

Tietoja Matkapojat

Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Kauttamme matkustaa yli 250 000 tyytyväistä matkustajaa joka vuosi. Matkapojilla on myös laaja lentopohjainen tuotanto Eurooppaan ja kaukokohteisiin. Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa. Liikevaihto vuonna 2017 oli yli 31 miljoonaa euroa. Matkapoikien myynti ja liikevaihto on kasvanut yhteistyössä arvokkaiden kumppaneidemme kanssa. Yhtiö on Viking Linen ja Tallink Siljan suurin matkanjärjestäjä Suomessa. Laiva-varustamoiden ohella tärkeisiin yhteistyökumppaneihimme kuuluu liikennöitsijöitä, majoitusalan yrityksiä, lentoyhtiöitä ja matkanjärjestäjiä joiden kanssa asioimme päivittäin.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä Matkapojat-verkkokaupassa

 • Matkapojat Sosiaalinen Media Tarjous

  Ole sosiaalinen ja seuraa Matkapojat heidän Facebook, Instagram ja Twitter tileillään saadaksesi päivityksiä uusista tapahtumista ja kampanjoista. Valitse heidän laajasta valikoimastaan tuotteita ja hanki Matkapojat Alennuskoodit valituista tuotteista. Muista hyödyntää tämä tarjous ennen kuin aika loppuu!
 • Matkapojat Nykyisen Asiakkaan Alennus

  Matkapojat julkaisee nykyisille tai palaaville asiakkaille ainutlaatuisia tarjouksia antaakseen heille huomattavan alennuksen Lokakuu 2022. Aina kun haluat tehdä ostoksia kaupassa Matkapojat, löydät aina sopivan tuotteen edulliseen hintaan.
 • Matkapojat Loma Tarjous

  Tutustu käsin valittuihin lomatarjouksiimme 2022 ja hemmottele itseäsi sadoilla upeilla Matkapojat tuotteilla parhaaseen hintaan! Nauti nyt jopa 45% alennuksesta suosikkituotteistasi Lokakuu.
 • Matkapojat Alennuskoodit

  Voit käyttää sivuston Kaikkialennuskoodit.com luetteloitua Matkapojat Alennuskoodit saadaksesi loistavia tarjouksia. Jos etsit viimeisintä ja voimassa olevaa Matkapojat Kampanjakoodit Lokakuu 2022, älä missaa tämän sivun sisältöä. Voit saada suuren alennuksen tilauksistasi valitsemalla vahvistetusta 13 Matkapojat Kupongit joukosta. Saat jopa 45% alennuksen rakastamistasi tuotteista.
 • Matkapojat Ilmainen Toimitus

  Matkapojat takaa tilauksellesi ilmaisen toimituspalvelun, mikä saa asiakkaat säästämään tarpeeksi rahaa. Nouda tarvitsemasi tuotteet uudella Matkapojat Kampanjakoodit.

Suositut kaupat

Matkapojat Alennuskoodit