kaikkialennuskoodit.com

Matkapojat Alennuskoodit & Kupongit Maaliskuu 2021

Tutustu Matkapojat tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Matkapojat Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten. textbtn

matkapojat.fi >
  • Kaikki
  • Alennuskoodit
  • Alennukset
  • Ilmainen toimitus

Poimi tästä mukaasi uusin Matkapojat tarjouskoodi

Tutustu Matkapojat tuotteisiin ja hyödynnä huikeat Matkapojat Alennuskoodit ja Tarjouskoodit, joiden avulla säästät ostosten.

Sivuiltamme löytyy aimo määrä säästövinkkejä

Varaus muodostuu, kun verkkomaksun suorittamisen jälkeen palataan takaisin Matkapoikien sivuille. Palautuminen tapahtuu automaattisesti, joten odota kärsivällisesti. Onnistuneen varauksen jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen varausvahvistuksen, jonka liitteenä on loppulasku ja varauserittely. Tarkista, että varauksen tiedot ovat oikein ja lue matkasta kertova kohdekuvaus huolellisesti. Jos varasit kotimaan liityntäkuljetuksiamme, löydät bussin lähtöajan osanottajatodistuksesta.
Varausta voi muuttaa vain matkan varannut henkilö. Muutos- ja peruutusehdot löydät vahvistussähköpostin liitteenä olevasta kohdekuvauksesta sekä verkkosivustolta kyseisen matkan infosivun Tärkeää tietää -lehdykältä kohdasta Lataa pdf -esite.
Internetistä varattavat ateriat ovat matkakohtaisia. Verkkovaraamon kohdassa 4/5 'Palvelut' löytyy valitsemallesi matkalle ennakkoon varattavat palvelut, mm ateriat. Ateriahinnat ovat etukäteen ostettuna edullisempia. Jos haluat varata ruokailun tiettyyn kattaukseen, ota yhteyttä myyntipalveluumme. Kattausvaraus tulisi tehdä mahdollisimman pian varauksen teon jälkeen. Paikkatilanne tarkistetaan aina erikseen. Huomioithan, että osalla laivoista kattausvaraus on pakollinen ja tästä syystä lisäpalvelut kohdassa ei näy varattavana aterioita lainkaan. Aterioiden hinnat löytyvät verkkovaraamon varausvaiheesta 4/5 'Palvelut'.